fbpx
 

Λαμία Καρπενήσι

Τιμή
Από 169€ ανά person
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 03/01
Προορισμός
Ελλάδα
Ταξιδιώτες
40
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής

Γενικές Πληροφορίες

Προορισμός
Τοποθεσία Επιστροφής
4 ΗΜΕΡΕΣ
Πρόσθετες Πληροφορίες
Εορταστικό δείπνο: 30 € ανά άτομο:
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Φόρος διαμονής
 • Είσοδοι μουσείων/αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο
Άλλες τιμές και χρεώσεις
Παιδί 2-12 ετών: 99€€ Επιβάρυνση Μονοκλίνου: 55€€

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
1η ημέρα

Θεσσαλονίκη– Υπάτη – Μονή Αγάθωνος - Λαµία (350 χλµ)

Αναχώρηση από τo γραφείo µας στις 07.00 µε στάσεις καθόδόν συνεχίζουµε για Λαµία και καταλήγουµε στο χωριό Υπάτη για ένα παραδοσιακό καφεδάκι στην γραφική πλατεία του χωριού. Επόµενος σταθµός το ανδρικό µοναστήρι του Οσίου Αγάθωνα µε πολλά κειµήλια και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Συνεχίζοντας φτάνουµε στη Λαµία όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα

Λαµία - Καρπενήσι- Παναγιά Προυσιώτισσα(250 χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για µια µοναδική εκδροµή. Αφήνουµε το νοµό Φθιώτιδας και περνάµε στο νοµό Ευρυτανίας. Ο δρόµος µε το καταπράσινο φυσικό τοπίο µας οδηγεί στην πρωτεύουσα, το Καρπενήσι, χτισµένο στις νότιες πλαγιές του Βελουχιού σε ύψος 1000µ. Μια πόλη πνιγµένη στα έλατα, τα πεύκα και τις καστανιές. Στάση για καφέ και συνεχίζουµε για το Μοναστήρι της Παναγιάς Προυσιώτισσας, χτισµένο σε απότοµο βράχο. Εκεί υπάρχει ένα µικρό µουσείο µε προσωπικά αντικείµενα του Γεωργίου Καραϊσκάκη. Γεύµα καθοδόν εξ’ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. ∆ιανυκτέρευση.

3η ημέρα

Λαµία - Αράχωβα- ∆ελφούς (200χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για το νοµό Φωκίδος µε στάση στους ∆ελφούς τον Οµφαλό της γης, για επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο, τόπος γνωστός από το 1400 π.χ. µε µεγάλο αρχαιολογικό, ιστορικό και τουριστικό ενδιαφέρον. Αναχώρηση για Αράχωβα, χτισµένη στους πρόποδες του Παρνασσού, µε πέτρινα σπίτια, γραφικά στενά δροµάκια και υπέροχη θέα στον κάµπο. Θα µας δοθεί η ευκαιρία να δούµε τα υπέροχα χρωµατιστά υφαντά της και θα πιούµε το καφεδάκι µας στα καφενεία της πλατείας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

4η ημέρα

Λαµία – Βόλο- Θεσσαλονίκη(350 χλµ)

Πρωινό. Μια τελευταία βόλτα στην όµορφη πόλη της Λαµίας και αναχωρούµε για τον Βόλο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στα παραδοσιακά τσιπουράδικα της πόλης. Παίρνουµε το δρόµο της επιστροφής. Με διάφορες στάσεις φτάνουµε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-20:00
Σάββατο
10:00-14:00
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Λαμία Καρπενήσι

Τιμή
Από 169€ ανά person
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 03/01
Προορισμός
Ελλάδα
Ταξιδιώτες
40

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*