ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ

price from

249

ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ

ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ

ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Ύδρα – Σπέτσες – Επίδαυρο – Μυκήνες

Αναχώρηση στις 21/06

Τιμή συμμετοχής από 249€ με πρωινό σε 3* ξενοδοχείο

 

 

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΤΟΛΟ (660 χλμ.)

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στο νομό Αργολίδας, το νομό με τους πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς, αλλά και τα κοσμοπολίτικα θέρετρα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου που μαγεύει τους θεατές για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Επόμενος σταθμός μας το γραφικό Τολό όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφτούμε προαιρετικά με τοπικό καράβι τα δυο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική. Θα επισκεφθούμε το αξιόλογο ναυτικό μουσείο του νησιού. Ελεύθερος χρόνος. Ο επόμενος μας σταθμός, είναι οι Σπέτσες. Εδώ θα επισκεφτούμε το σπίτι – μουσείο της Μπουμπουλίνας και το ναό του Αγίου Νικολάου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχωρούμε για την πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας το Ναύπλιο, σκέτη ζωγραφιά, λες κι έχει βγει από τα παραμύθια. Πάρα πολλά και ενδιαφέροντα τα αξιοθέατα της πόλης μιας και το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας. Η γοητεία της ξεδιπλώνεται σε κάθε βήμα. Θα περιηγηθούμε στην πόλη, στο Παλαμήδι θα γνωρίσουμε την ιστορική πλατεία Συντάγματος και θα απολαύουμε τον καφέ μας. Συνεχίσουμε για τον Πόρο. Περνώντας από Ερμιόνη, άφιξη στο Γαλατά και επιβίβαση προαιρετικά στο καράβι για τον καταπράσινο Πόρο, χρόνος ελεύθερος για βόλτα, και γεύμα εξ΄ ιδίων στο όμορφο νησί. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Τελευταία μέρα της εκδρομής μας. Όμως οι εκπλήξεις μας δεν έχουν τελειώσει. Πρώτος μας σταθμός οι Μυκήνες, όπου θα επισκεφτούμε το ανάκτορο του Αγαμέμνονα και έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Αναχώρηση για τον Ισθμό, η διώρυγα που χωρίζει την Πελοπόννησο από την Στερεά Ελλάδα. Θα κάνουμε στάση για να πιούμε τον καφέ μας. Το ταξίδι της επιστροφής μας αρχίζει με διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων. Φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Additional information

Included
Bus transport
Tours mentioned in the program.
Συνοδό
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Liability insurance
V.A.T.
Breakfast
Entrances to museums, archeological sites and whatever is mentioned in the program as optional
Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Prices

DEPARTUREΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΗΜΕΡΕΣMEALPRICEΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙ 02-12ΕΤΩΝΕΠΙΒ/ΝΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟNOTES
21/06Hotel DOLPHIN 3* Τολό4Breakfast 249€169€100€

Skip to content