ΝΑΠΟΛΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ & ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

price from

790

ΝΑΠΟΛΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ & ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

ΝΑΠΟΛΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ & ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

ΝΑΠΟΛΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ & ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟΥΛΙΑΣ

Αλμπερομπέλο – Ματέρα – Νάπολη – Πομπηία – Κάπρι – Σαλέρνο – Αμάλφι – Ποσιτάνο – Κασέρτα – Τάραντας – Ελληνόφωνα Χωριά

Αναχώρηση στις 25/05

Τιμή Συμμετοχής 790€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό
Accommodation in 4 * Hotels
Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

1st day : Departure for the boarding port

Αναχώρηση από την πόλη μας με προορισμό το λιμάνι Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση με προορισμό το Μπάρι Ιταλίας. Διανυκτέρευση

Άφιξη στο λιμάνι του Μπάρι. Στάση στο Άλμπερομπέλο, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO, με τα γραφικά σοκάκια και τα κατάλευκα σπίτια με τις χαρακτηριστικές κωνικές σκεπές από ασβεστολιθικές πλάκες (τα περίφημα τρούλι). Στην συνέχεια αναχωρούμε για την γραφική Ματέρα, με τα σπίτια-σπηλιές μέσα στα βράχια από την προϊστορική περίοδο. Άφιξη στην Νάπολη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Πρωινό και πρώτος μας σταθμός η νεκρόπολη της Πομπηίας. Στην ιστορική πόλη, που καταστράφηκε το 79μΧ από τις στάχτες του Βεζούβιου, θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος, τους λιθόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Κατόπιν στην περιήγηση μας στη Νάπολη θα δούμε την κεντρική πλατεία Πλεμπισίτο, όπου δεσπόζει η Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου και το παλάτσο Ρεάλε, την παραλία της πόλης, την Σάντα Λουτσία με το καστέλ ντελ Ουόβο, το κάστρο Αντζοϊνο, την πλατεία του Δημαρχείου, τη Στοά του Ουμπέρτου και την παλαιότερη όπερα στην Ευρώπη – το Θέατρο Σαν Κάρλο. Χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση

Πρωινό και αναχωρούμε για το λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το ταχύπλοο σκάφος που θα μας μεταφέρει στο Κάπρι. Φτάνοντας στη Marina Grande θα ανεβούμε με τον οδοντωτό για να επισκεφθούμε την Πιατσέτα και το κοσμοπολίτικο Κάπρι απ’ όπου θα περπατήσουμε ως τους κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni. Επιστροφή στη Νάπολη και χρόνος ελεύθερος.

Πρωινό και αναχωρούμε για το Σαλέρνο, όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρρυ για μια μίνι κρουαζιέρα στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Πρώτη μας επίσκεψη το γραφικό Ποζιτάνο, χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα στενά καλντερίμια του. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το Αμάλφι. Στην περιήγηση μας θα δούμε τα αρχοντικά σπίτια, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα με βυζαντινά, αραβικά και γοτθικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

Πρωινό και αναχωρούμε για το Βασιλικό ανάκτορο της Κασέρτα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ανάκτορο του κόσμου, το οποίο αναγέρθηκε κατά τον 18ο αιώνα στα πρότυπα του Ανακτόρων των Βερσαλλιών. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για να καταλήξουμε στο πανέμορφο Τάραντα. Το πιο σημαντικό αξιοθέατο, είναι ο καθεδρικός ναός και το κάστρο του Αγίου Αγγέλου. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος.

Πρωινό και αναχωρούμε για την πόλη του Ότραντο όπου θα θαυμάσουμε το ιστορικό κέντρο με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, τον καθεδρικό ναό των Αγίων Μαρτύρων και φυσικά το κάστρο. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση μας και στην συνέχεια αναχώρηση με προορισμό την Στερνατία και την Καλημέρα δύο από τα αντιπροσωπευτικότερα Ελληνόφωνα χωριά. Εκεί θα υπάρχει χρόνος στην διάθεσή μας να περιηγηθούμε στα γραφικά στενά και να πάρουμε μια γεύση από τον τρόπο ζωής των κατοίκων με τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά. Συνεχίζουμε για το Λέτσε, όπου κατά την περιήγησή μας στην όμορφη αυτή πόλη με το έντονο στοιχείο του Ελληνικού πολιτισμού, θα θαυμάσουμε το εξαιρετικά καλοδιατηρημένο Ρωμαϊκό θέατρο, τον καθεδρικό ναό, την Πιάτσα Σαν Ορόντζο, τα θαυμάσια νεοκλασικού ρυθμού κτίρια και τις πανέμορφες πλατείες. Κατόπιν αναχώρηση για το λιμάνι του Μπάρι. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Ελλάδα. Διανυκτέρευση καθοδόν.

Arrival at the port and with intermediate stops departure for our city.

Additional information

Included
Ferry tickets in AB4 cabins / quadruple indoor cabins for the route Greece-Italy (return)
Accommodation in selected hotels
Meals
Transportation by luxury busses
Guided tours and tours according to the program of the excursion
Experienced Leader - Escort of our office
Liability Insurance
Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους και όπου αλλού απαιτείται, εκδρομές, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Vaporetta or transfers by local boats
Local Municipal Taxes & Check Points
Porters & Tips
Ταξιδιωτική Ασφάλιση 20 € ανά άτομο
Guided tours, excursions, tours are indicative and may change the order in which they will take place to better serve travelers

Prices

DEPARTUREHOTELSMEALPRICEΠΑΙΔΙ 05-12ΕΤΩΝSINGLE BED ROOMNOTES
25/054*Half board790€710€225€Check points & δημοτικοί φόροι 60 € / Κάπρι 50 € & Ποσιτάνο-Αμάλφι 40 € ανά άτομο
Skip to content