ΝΑΥΠΛΙΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

price from

219

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Αναχώρηση στις 03/05

Τιμή συμμετοχής από 219€ με πρωινό

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

1η ημέρα: Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΤΟΛΟ - ΝΑΥΠΛΙΟ (660 χλμ.)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μετά τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν και περνώντας από τον Ισθμό της Κορίνθου καταλήγουμε στην Επίδαυρο, όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό μουσείο και το ξακουστό παγκοσμίως αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (330 π.Χ.). Άφιξη στο Τολό, βόλτα στην παραλία της πόλης και καταλήγουμε στο Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε, προαιρετικά, µε τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά, Ύδρα και Σπέτσες. Άφιξη στην Ύδρα όπου θα περιπλανηθούμε στα πέτρινα καλντερίμια και θα θαυμάσουμε τα τρίπατα αρχοντικά των καπεταναίων της επανάστασης. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις Σπέτσες. Άφιξη και μπορούμε να επισκεφθούμε το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας, σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το λιμάνι και στη συνέχεια θα δούμε στην πλατεία Ποσειδωνίου, το πρώτο ξενοδοχείο του νησιού, χτισμένο το 1897 και το άγαλμα της Μπουμπουλίνας να ατενίζει το πέλαγος. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο µας στο Ναύπλιο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης του Κυρίου και στη συνέχεια µας περιμένει το Αναστάσιμο δείπνο µε την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγηση στην πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους. Εδώ, θα θαυμάσουμε το Μπούρτζι, σήμα-κατατεθέν της πόλης. Έπειτα θα επισκεφθούμε το κάστρο του Παλαμηδίου με την πανοραμική θέα. Θα συνεχίσουμε την περιήγηση στη γραφική πόλη του Ναυπλίου και στην Παλιά Πόλη (Ανάπλι) με τη σαγηνευτική γοητεία των πλακόστρωτων στενών. Θα δούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα στην μεγάλη πλατεία Συντάγματος. Το μεσημέρι µας περιμένει ένα πλούσιο Πασχαλινό γεύμα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

Breakfast and departure to visit the archeological site in Mycenae. We continue our course and after crossing the Isthmus of Corinth, we will go to the cosmopolitan Loutraki. In the famous spa town we will have free time for coffee and food. Then we take the way back and after the intermediate stops, arrival in the evening in our city.

Additional information

Included
Bus Transport
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Breakfast
Transportation - tours as mentioned in the program
Leader - escort
Liability insurance
VAT
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Prices

DEPARTUREHOTELSΗΜΕΡΕΣMEALDOUBLECHILDREN 05-12CHARGE OF SINGLENOTES
03/05Hotel NAFPLIA 2* Ναύπλιο4Breakfast219€140€70€+ 60€ τα 2 εορταστικά

Skip to content