ΑΜΑΛΦΙ-ΝΑΠΟΛΗ –ΠΟΜΠΗΙΑ-ΚΑΠΡΙ- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΛΕΤΣΕ

price from

840

ΑΜΑΛΦΙ-ΝΑΠΟΛΗ –ΠΟΜΠΗΙΑ-ΚΑΠΡΙ- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΛΕΤΣΕ

ΑΜΑΛΦΙ-ΝΑΠΟΛΗ –ΠΟΜΠΗΙΑ-ΚΑΠΡΙ- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΛΕΤΣΕ

ΑΜΑΛΦΙ-ΝΑΠΟΛΗ –ΠΟΜΠΗΙΑ-ΚΑΠΡΙ- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΛΕΤΣΕ

Πομπηία , Νάπολη , Σορέντο , Κάπρι , Αμάλφι , Ποζιτάνο , Ποσειδωνία, Ματέρα , Τάραντας , Λέτσε , Αλμπερομπέλλο

Αναχώρηση στις 03/05

Τιμή Συμμετοχής  840€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή

Accommodation in 4 * Hotels

Γνωρίστε την γοητευτική Νάπολη, την μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Ιταλίας,  την Νεκρόπολη της Πομπηίας, το κοσμοπολίτικο Σαλέρνο στις ακτές της Τυρρηνικής θάλασσας και  την πανέμορφη Σικελία, με τις ονομαστές πόλεις, τους αρχαίους ναούς, τα θέατρα και το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης!
Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας . Άφιξη, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι.

Άφιξη στο Μπάρι και πρώτος μας σταθμός η νεκρόπολη της Πομπηίας όπου θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε το τείχος , το Φόρουμ , την Πόρτα Μαρίνα, την αρχαία αγορά και τον ναό του Απόλλωνα . Στην συνέχεια αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό , την Νάπολη . Άφιξη ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τη Νάπολη. Θα δούμε το δημαρχείο της πόλης, το Καστέλα Νουόβο, το Παλάτσο Ρεάλε, Ισπανικό ανάκτορο, την Γκαλερία Ουμπέρτο, την Βασιλική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου Ντι Πάολα και το Θέατρο Σαν Κάρλο. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη Νάπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας -Διανυκτέρευση .

Πρωινό και πρώτη στάση στο περίφημο Σορέντο με τους πανέμορφους κήπους . Στην συνέχεια αναχώρηση με το πλοίο για το πανέμορφο Κάπρι. Εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε εκτός των άλλων την γραφική πλατεία Piazzeta και να περιπλανηθούμε στο γραφικό νησί. Επιστροφή το απόγευμα στην Νάπολη.

Πρωινό και αναχώρηση από το πανέμορφο Σαλέρνο με καραβάκι για το Ποζιτάνο. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια και επόμενος μας σταθμός το Αμάλφι . Εκεί θα θαυμάσουμε το καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα ,μοναδικό συνδυασμό Βυζαντινού, Αραβικού αλλά και γοτθικού ρυθμού και θα περπατήσουμε στον γραφικό πεζόδρομο. Επιστροφή στην συνέχεια στην Νάπολη.

Πρωινό και αναχώρηση για την αρχαία Ποσειδωνία που από τα ερείπια και τους επιβλητικούς ναούς παρουσιάζεται η ένδοξη ιστορία της Μεγάλης Ελλάδας. Η basilica είναι το αρχαιότερο οικοδόμημα του δυτικού πολιτισμού . Ο ναός είναι αφιερωμένος στην Ήρα και χρονολογείται από τον 6 ο αιώνα και είναι από τους ποιο καλοδιατηρημένους στην Ευρώπη ενώ ο διπλανός ναός του Ποσειδώνα θεωρείται από τους μεγαλύτερους και ομορφότερους. Επόμενος μας σταθμός η Ματέρα μια πόλη-μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNSECO και είναι κτισμένη πάνω σε ένα απόκρημνο βράχο. Στην συνέχεια θα γνωρίσουμε τον Τάραντα με το έντονο Ελληνικό στοιχεία και την γραφική παραλία και το ιστορικό κέντρο. Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα το Λέτσε γνωστό και ως «Φλωρεντία του Νότου » Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση.

Πρωινό και περιήγηση στην όμορφη πόλη . Θα γνωρίσουμε το εξαιρετικά διατηρημένο Ρωμαικό θέατρο , τον καθεδρικό ναό , την Πιάτσα σαν Ορόντζο , και τα πανέμορφα κτίρια νεοκλασικού ρυθμού. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Ότραντο όπου θα μας δοθεί η δυνατότητα να θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Πέτρου , τον καθεδρικό ναό των Μαρτύρων και το κάστρο. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Στερνατία και την Καλημέτρα , δύο χαρακτηριστικά Ελληνόφωνα χωριά . Τελευταίος μας σταθμός το περίφημο Αλμπερομπέλλο , το χωρίο με τους θρύλους και τις παραδόσεις γνωστό για τους Τρούλους σε κάθε σπίτι. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Μπάρι. Επιβίβαση στο πλοίο , τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ηγουμενίτσα.

‘Αφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και με ενδιάμεσες στάσεις αναχωρούμε για την πόλη μας.

Additional information

Ferry tickets in AB4 cabins / quadruple indoor cabins for the route Greece-Italy (return)
Accommodation in selected hotels
Meals
Transportation by luxury busses
Guided tours and tours according to the program of the excursion
Experienced Leader - Escort of our office
Liability Insurance
Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους και όπου αλλού απαιτείται, εκδρομές, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Vaporetta or transfers by local boats
Local Municipal Taxes & Check Points
Porters & Tips
Ταξιδιωτική Ασφάλιση 20 € ανά άτομο
Guided tours, excursions, tours are indicative and may change the order in which they will take place to better serve travelers
Για τα καραβάκια Σορέντο-Κάπρι-Σορέντο 50€ ανα άτομο μετ' επιστροφής. Για τα καραβάκια Σαρλένο-Ποζιτάνο-Αμάλφι-Σαλέρνο 35€ ανα άτομο μετ' επιστροφής

Prices

DEPARTUREHOTELSMEALPRICEΠΑΙΔΙ 05-12ΕΤΩΝSINGLE BED ROOMNOTES
03/054* Half board840€710€225€Check point & Municipal taxes 60€ per person

Skip to content