Home Phone ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

219

219

Online Κράτηση

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

τιμή από

219

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Αναχώρηση στις 24,27/12 & 05/01

Τιμή Συμμετοχής 219€ Με ημιδιατροφή
Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μετά τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν, θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο Αβδήρων. Λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2000, και η έκθεσή του περιλαμβάνει αντικείμενα από τις ανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή των Αβδήρων (7ος αιώνας π.Χ έως 13oς αιώνας μ.Χ.). Συνεχίζουμε για το Πόρτο Λάγος το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που είναι κτισμένο μέσα στη λιμνοθάλασσα Βιστωνίδα. Επόμενη στάση μας η πρωτεύουσα της Ροδόπης, η Κομοτηνή, μία πόλη πολιτισμικό ψηφιδωτό. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στην πλατεία Αγ. Ειρήνης και στην πλακόστρωτη Ερμού, με τα παραδοσιακά ‘’τενεκετζίδικα’’. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό εξ ιδίων. Αναχώρηση για την Αλεξανδρούπολη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα έχουμε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στο Δάσος Δαδιάς, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Οι πετρώδεις λόφοι, τα ορεινά λιβάδια, τα πυκνά δάση πεύκου, βελανιδιάς και φυλλοβόλων, οι καταπράσινες κοιλάδες, τα ποτάμια, οι ρεματιές και οι λιμνούλες, συνθέτουν την εικόνα της περιοχής με την ανεκτίμητη οικολογική αξία. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στον ακριτικό νομό, με επίσκεψη στη μεταξένια πολιτεία, το Σουφλί. Εδώ θα μάθουμε για τα μυστικά του μεταξιού, για την εκτροφή μεταξοσκώληκα όπως και για την υφαντική τέχνη. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στην πλατεία. Ταξιδεύοντας παράλληλα με το ποτάμι, φτάνουμε στην Ορεστιάδα, τη δεύτερη μετά την Αλεξανδρούπολη πόλη του νομού σε πληθυσμό. Η Νέα Ορεστιάδα είναι η νεότερη πόλη της Ελλάδας, αφού ιδρύθηκε μόλις το 1923, από Έλληνες πρόσφυγες που κατάγονταν από την Αδριανούπολη και κυρίως από το προάστιό της, το Καραγάτς. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό εξ ιδίων. Επόμενος σταθμός μας το ιστορικό Διδυμότειχο. Σημαντική κωμόπολη του νομού, με το επιβλητικό κάστρο, το λαογραφικό μουσείο και το μεγαλύτερο τέμενος στην Ευρώπη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για μια τελευταία βόλτα στην εντυπωσιακή παραλία. Αναχώρηση για την όμορφη πόλη της Ξάνθης. Θα θαυμάσουμε τον διατηρητέο οικισμό της παλιάς πόλης, θα περιπλανηθούμε στα σοκάκια με τα μικρομάγαζα και θα έχουμε χρόνο για φαγητό. Συνεχίζουμε για την Καβάλα όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και καφέ. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4* Αchillio Hotel
Διατροφή
Ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
Αρχηγός – συνοδός
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
Φόρο διαμονής

Τιμες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥΠΑΙΔΙ 02-12ΕΠΙΒ.ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
24/123RAMADA PLAZA 5*, ΑλεξανδρούποληΗμιδιατροφή275€99€85€
27/12 & 05/013RAMADA PLAZA 5*, ΑλεξανδρούποληΗμιδιατροφή219€99€70€

Μετάβαση στο περιεχόμενο