Search

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

τιμή από

255

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΦΟΙ – ΠΑΤΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΟΛΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αναχωρήσεις 03/05

Τιμή συμμετοχής από 255€ με πρωινό

Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ηµέρα: Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΠΑΤΡΑ (500χλμ.)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί. Μετά τις απαραίτητες στάσεις και δια μέσου Μπράλου και Άμφισσας, άφιξη στους Δελφούς. Με την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο, σε μια μεριά της Ελληνικής γης, που καθηλώνει. Αναχώρηση και στάση για γεύμα εξ ιδίων στην Ιτέα. Συνεχίζουμε περνώντας από το Γαλαξίδι, και φτάνουμε στην πανέμορφη Ναύπακτο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στο γραφικό λιμάνι της πόλης. Μέσω της επιβλητικής γέφυρας Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στην Πάτρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη της Πάτρας και να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την αρχαία Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο, και εν συνεχεία αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας, την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Εδώ θα δούμε την παλιά πόλη με την ιστορική εκκλησία των Αποστόλων και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα εξ ιδίων. Επόμενος και τελευταίος σταθμός μας η Σπάρτη, πρωτεύουσα της Λακωνίας. Το απόγευμα, αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Στη συνέχεια θα δειπνήσουμε με παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση

Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική Μάνη, την ξερή γη με τους με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και πάνω. Εδώ βρίσκεται η Αρεόπολη και το χωριό Διρός, με τα περίφημα σπήλαια Διρού, τα οποία θα θαυμάσουμε από κοντά. Συνεχίζουμε μέσω Γυθείου για να φθάσουμε στη Σπάρτη όπου θα μας περιμένει Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την μεσαιωνική, βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, την πανέμορφη Μονεμβασιά, σμιλεμένη στον βράχο σαν γλυπτό. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε και να απολαύσουμε τον καφέ μας σ’ ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ξεκινάμε για την ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, μια ιστορική πόλη που ισορροπεί, στον απόκρημνο Ταΰγετο, αγναντεύοντας από ψηλά τον λακωνικό κάμπο. Αναχώρηση για τις Μυκήνες όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Επόμενη στάση για περιήγηση στη γραφική πόλη του Ναυπλίου και στην Παλιά Πόλη (Ανάπλι) με τη σαγηνευτική γοητεία των πλακόστρωτων στενών. Πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο, όπου θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και θα ανεβούμε στον βράχο του Παλαμηδίου με την πανοραμική θέα. Το οδοιπορικό μας τελειώνει στο Τολό, ένα τουριστικό θέρετρο με πολλά μαγαζιά, ταβέρνες και καφέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο και θα θαυμάσουμε το αρχαίο θέατρο. Από όλα τα αρχαία θέατρα, το θέατρο της Επιδαύρου είναι το ωραιότερο και το καλύτερα διατηρημένο. Προορισμένο για τη διασκέδαση των ασθενών του Ασκληπιείου είχε χωρητικότητα 13.000 θεατών. Συνεχίζοντας, περνάμε από τον Ισθμό της Κορίνθου και καταλήγουμε στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και φαγητό. Συνεχίζοντας και αφού κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται
Τις μεταφορές µε πούλμαν
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία
Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Έμπειρο συνοδό
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
Πρωινό
Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων, το εισιτήριο του καραβιού για Ύδρα και Σπέτσες και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗΠΑΙΔΙ 02-12ΕΤΩΝΜΟΝΟΚΛΙΝΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
03/055MEDITERRANEE 3*, Πάτρα DIOSCOURI 3*, Σπάρτη EPIDAVRIA 3*, ΤολόΠρωινό255€155€95€+ 60€ τα 2 εορταστικά

Μετάβαση στο περιεχόμενο