Search

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

τιμή από

399

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΦΟΙ – ΠΑΤΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΟΛΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αναχωρήσεις 21/07, 03,11,25/08 & 01,08/09

Τιμή συμμετοχής από 399€ με πρωινό

Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΠΑΤΡΑ (473χλµ)

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00. Διέλευση από Λάρισα, Χάνι Γραβιάς, Άµφισσα και άφιξη στους Δελφούς, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Αναχώρηση και στάση στο Γαλαξίδι. Μέσω Ναυπάκτου, Ρίου άφιξη στην Πάτρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία µε την πρωτεύουσα της Αχαΐας και επίσκεψη στον ιερό ναό του Αγ. Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

Πρωινό και αναχώρηση µέσω Αιγίου για το Διακοφτό απ΄όπου προαιρετικά θα πάρουµε τον γραφικό οδοντωτό (ο µουτζούρης πρωτοέκανε την διαδροµή το 1896 και από το 1996 ξανα ξεκίνησε), που διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού ποταµού, τοπίο µε ιδιαίτερη οµορφιά και φτάνει µέχρι τα Καλάβρυτα. Άφιξη στην ιστορική κωµόπολη, περιήγηση και επίσκεψη στη Μονή της Αγίας Λαύρας και το Παρεκκλήσι όπου ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του ΄21. Συνεχίζουµε για το µοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, «κολληµένο» πάνω σε βράχο. Άφιξη στην Ολυµπία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος.

Πρωινό και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το εντυπωσιακό κάστρο της Μεθώνης. Ανηφορίζοντας θα επισκεφτούμε την όμορφη ιστορική πολιτεία της Πύλου µε το έντονο νησιώτικο χρώμα και το νιόκαστρο µε υπέροχη θέα στη νήσο Σφακτηρία. Συνεχίζουμε για την Καλαμάτα, πρωτεύουσα της Μεσσηνίας όπου θα δούμε το κάστρο και την παλιά πόλη, την εκκλησία της Υπαπαντής και την ιστορική εκκλησία των Αγ. Αποστόλων. Αναχώρηση για Σπάρτη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για γνωριµία µε την πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση

Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική Μάνη, την ξερή γη µε τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Περνώντας το µανιάτικο χωριό Διρός θα επισκεφτούμε τα περίφημά σπήλαια. Στη συνέχεια µέσω Γυθείου, παραλιακή πόλη µε νησιώτικο χρώμα όπου θα κάνουμε στάση για καφέ, φτάνουμε στην πανέμορφη Μονεµβασιά, χτισμένη σ΄ έναν πελώριο βράχο μέσα στη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, τη μοναδική θέα και την ομορφιά του τοπίου. Χρόνος για καφέ. Επιστροφή στην Σπάρτη. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίζοντας µέσω Τρίπολης, (η οποία υπήρξε αποφασιστικής σημασίας για την έκβαση του Αγώνα του 1821), φθάνουµε στην Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα θαυµάσουµε το αρχαίο θέατρο και θα περιηγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο. Άφιξη στο Ναύπλιο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

Πρωινό και αναχώρηση για ηµερήσια προαιρετική εκδρομή µε τοπικό καράβι για Ύδρα και Σπέτσες. Άφιξη στις Σπέτσες στο νησί της Μπουµπουλίνας, µε το γραφικό τους λιµανάκι τις όµορφες ταβέρνες και τα παϊτονάκια. Θα επισκεφτούµε το αρχοντικό της Μπουµπουλίνας, την Κοργιαλένειο Σχολή και το µουσείο των Σπετσών. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουµε για την περίφηµη ΄Υδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, φηµισµένη για τις µεταφορές που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Θα έχουµε την ευκαιρία να δούµε το αρχοντικό του Τοµπάζη, του Κουντουριώτη καθώς επίσης και τη Μητρόπολη µε το µαρµάρινο καµπαναριό, το Μουσείο της Ύδρας, και την προτομή του Μιαούλη. Ελεύθερος χρόνος για να τριγυρίσετε στα στενά δροµάκια. Επιστροφή στο Ναύπλιο και ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

Πρωινό και περιήγηση στο Ναύπλιο, την πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, ανάβαση στο βράχο του Παλαµηδίου µε την πανοραµική θέα και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουµε για Μυκήνες και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, ελεύθερος χρόνος για γεύµα εξ’ ιδίων. Αναχώρηση για τον Ισθµό της Κορίνθου και συνεχίζουµε για Θεσσαλονίκη µέσω Λάρισας µε στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην πόλη μας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται
Τις μεταφορές µε πούλμαν
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία
Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Έμπειρο συνοδό
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
Πρωινό
Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων, το εισιτήριο του καραβιού για Ύδρα και Σπέτσεςκαι ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση
Στις 11/8 το πρόγραμμα γίνεται ανάποδα και η διαμονή στο Ναύπλιο είναι στο htl REX 3*

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗΠΑΙΔΙ 02-12ΕΤΩΝΜΟΝΟΚΛΙΝΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
21/7, 25/08 & 01,08/097MEDITERRANEE 3*, Πάτρα ANTONIOS 4*, Ολυμπία DIOSCOURI 3*, Σπάρτη NAFPLIA 2*, ΝαύπλιοΠρωινό399€249€120€
03,11/087MEDITERRANEE 3*, Πάτρα ANTONIOS 4*, Ολυμπία DIOSCOURI 3*, Σπάρτη NAFPLIA 2*, ΝαύπλιοΠρωινό419€259€125€

Μετάβαση στο περιεχόμενο