Home Phone ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

259

259

Online Κράτηση

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

τιμή από

259

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΦΟΙ – ΠΑΤΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΟΛΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αναχωρήσεις 14/04

Τιμή συμμετοχής από 259€

Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί. Μετά τις απαραίτητες στάσεις και δια μέσου Μπράλου και Άμφισσας, άφιξη στους Δελφούς. Με την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο, σε μια μεριά της Ελληνικής γης, που καθηλώνει. Αναχώρηση και στάση για γεύμα εξ ιδίων στην Ιτέα. Συνεχίζουμε περνώντας από το Γαλαξίδι, και φτάνουμε στην πανέμορφη Ναύπακτο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στο γραφικό λιμάνι της πόλης. Μέσω της επιβλητικής γέφυρας Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στην Πάτρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη της Πάτρας και να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την αρχαία Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο, και εν συνεχεία αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας, την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Εδώ θα δούμε την παλιά πόλη με την ιστορική εκκλησία των Αποστόλων και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα εξ ιδίων. Επόμενος και τελευταίος σταθμός μας η Σπάρτη, πρωτεύουσα της Λακωνίας. Το απόγευμα, αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Στη συνέχεια θα δειπνήσουμε με παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική Μάνη, την ξερή γη με τους με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και πάνω. Εδώ βρίσκεται η Αρεόπολη και το χωριό Διρός, με τα περίφημα σπήλαια Διρού, τα οποία θα θαυμάσουμε από κοντά. Συνεχίζουμε μέσω Γυθείου για να φθάσουμε στη Σπάρτη όπου θα μας περιμένει Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την μεσαιωνική, βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, την Μονεμβασιά. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε και να απολαύσουμε τον καφέ μας σ’ ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, μια ιστορική πόλη που ισορροπεί, στον απόκρημνο Ταΰγετο. Αναχώρηση για τις Μυκήνες όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Επόμενη στάση για περιήγηση στη γραφική πόλη του Ναυπλίου και στην Παλιά Πόλη (Ανάπλι) με τη σαγηνευτική γοητεία των πλακόστρωτων στενών. Πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο, όπου θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και θα ανεβούμε στον βράχο του Παλαμηδίου με την πανοραμική θέα. Το οδοιπορικό μας τελειώνει στο Τολό, ένα τουριστικό θέρετρο με πολλά μαγαζιά, ταβέρνες και καφέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για πρώτη γνωριμία με την περιοχή. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε, προαιρετικά, με τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά, Ύδρα και Σπέτσες. Άφιξη στην Ύδρα. Μπορούμε να επισκεφθούμε το Μουσείο της, όπου βρίσκονται εκθέματα από την εποχή της επανάστασης και τους Βαλκανικούς πολέμους. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις Σπέτσες. Άφιξη και θα δούμε τη Ντάπια που βρίσκεται πάνω από το λιμάνι και το παλιό πυροβολείο του νησιού, μπορούμε να επισκεφθούμε το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας, σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το λιμάνι.Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο και θα θαυμάσουμε το αρχαίο θέατρο. Συνεχίζοντας, περνάμε από τον Ισθμό της Κορίνθου και καταλήγουμε στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και φαγητό. Συνεχίζοντας και αφού κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τις μεταφορές µε πούλμαν
Διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία
Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Έμπειρο συνοδό
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
Πρωινό
Εισιτήρια της κρουαζιέρας.
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
Φόρο διαμονής
Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 5η ημέρα
+ 55€ τα 2 εορταστικά

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗ (Early Booking)ΤΙΜΗΠΑΙΔΙ 02-12ΕΤΩΝΜΟΝΟΚΛΙΝΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
14/045ASTIR 4*, Πάτρα LAKONIA 3* Σπάρτη EPIDAVRIA 3* Τολό Πρωινό259€279€185€85€Εορταστικά +55€
14/045ASTIR 4*, Πάτρα DIOSCURI 3* Σπάρτη EPIDAVRIA 3* ΤολόΠρωινό269€289€195€95€Εορταστικά +55€
14/046ASTIR 4*, Πάτρα LAKONIA 3* Σπάρτη EPIDAVRIA 3* ΤολόΠρωινό299€319€209€100€Εορταστικά +55€
14/046ASTIR 4*, Πάτρα DIOSCURI 3* Σπάρτη EPIDAVRIA 3* ΤολόΠρωινό319€339€229€115€Εορταστικά +55€

Μετάβαση στο περιεχόμενο