Search

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

τιμή από

1.250

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μιλάνο-Κόμο-Λουγκάνο-Νίκαια-Κάννες-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Τζιρόνα-Φιγκέρες-Βαρκελώνη-Μασσαλία

Αναχώρηση στις 02/05

Τιμή Συμμετοχής 1.250€ ανά άτομο με πρωινό & 4 δείπνα

Ξενοδοχεία 3* ή 4*

Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: Αναχώρηση για το λιμάνι επιβίβασης

Συγκέντρωση το μεσημέρι και αναχώρηση για Πάτρα ή Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

Άφιξη και αναχωρούμε για το Μιλάνο. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο –Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ξεκινάμε την σύντομη περιήγησή μας στο Μιλάνο, ξεκινώντας με τον Καθεδρικό ναό του Μιλάνου(Duomo di Milano) όπου είναι αφιερωμένος στο Γενέσιο της Θεοτόκου και αποτελεί έδρα του αρχιεπισκόπου Μιλάνου. Συνεχίζουμε με τη στοά Galleria Vittorio Emanuele όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα εμπορικά καταστήματα μεγάλων οίκων μόδας όπου και στεγάζονται . Στη συνέχεια θα δούμε το κάστρο των Σφόρτσα (Castello Sfortsesko) το οποίο θεωρείτο ως ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια της Ευρώπης στη διάρκεια του 16 ου και 17 ου αιώνα. Τέλος θα δούμε και τη περίφημη σκάλα του Μιλάνου γνωστή και ως “ο ναός της όπερας” αφού είναι ένα από τα πιο διάσημα οπερατικά θέατρα στον κόσμο. Συνεζίζουμε για την περιοχή της λίμνης του Κόμο με το μικρά χωριουδάκια απερίγραπτης ομορφιάς και με το Λουγκάνο, την ιταλική πόλη της Ελβετίας με την ομώνυμη λίμνη. Ο καθεδρικός ναός του Σαν Λορέντζο θεωρείται από τα ωραιότερα δημιουργήματα της Ιταλικής Αναγέννησης και η εκκλησία της Σάντα Μαρία Ντέλι Άντζολι με νωπογραφίες του Τεσέν είναι από το αξιοθέατα που πρέπει να δει και ο πιο βιαστικός επισκέπτης. Αναχώρηση για τη Νίκαια. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τη Νίκαια, θα θαυμάσουμε τους κήπους του Αλβέρτου του Α’, το Ηρώο, την παλαιά πόλη, την πλατεία Μασσενά και την παραλιακή λεωφόρο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τις Κάννες, όπου θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε και να θαυμάσουμε το μέγαρο του πασίγνωστου φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών. Θα συνεχίσουμε με το πριγκιπάτο του Μονακό με τα περίφημα ανάκτορα και το Ωκεανογραφικό μουσείο και το διάσημο Καζίνο. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο και να απολαύσετε τον καφέ σας στο χλιδάτο Hotel De Paris. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια.

Πρωινό αναχωρούμε για τη Βαρκελώνη . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Βαρκελώνη και διανυκτέρευση.

Πρωινό και στην σημερινή μας περιήγηση, θα γνωρίσουμε την Γοτθική συνοικία όπου δεσπόζει ο καθεδρικός ναός, την εκκλησία της Σαγράδα Φαμίλια, έργο του γνωστού Καταλανού αρχιτέκτονα Γκαουντί, το Ισπανικό χωριό, μία μικρογραφία χαρακτηριστικής ισπανικής αρχιτεκτονικής, το λιμάνι, την λεωφόρο του Κολόμβου, τη περίφημη οδό Ράμπλας και το λόφο Μόνζουικ. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε πανοραμικά την πόλη από τον λόφο Ντιμπιτάμπο ή να επισκεφθείτε το πάρκο Γκουέλ, έργο και αυτό του ισπανού αρχιτέκτονα Γκαουντί. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε κέντρο Φλαμένκο.

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Τζιρόνα μια από τις σπουδαιότερες πόλεις της Καταλονίας και το Φιγκέρες γνωστό από το μουσείο του Νταλί. Επιστροφή στη Βαρκελώνη και χρόνος ελεύθερος. Μπορείτε να επισκεφθείτε εξ ιδίων το Ενυδρείο στη Μπαρτσελονέτα ή το θρυλικό γήπεδο της Barcelona FC, Camp Nou. Διανυκτέρευση

Αναχωρούμε για την Μασσαλία. Η πρώτη εικόνα στην πρωτεύουσα της Προβηγκίας είναι πολύ εντυπωσιακή καθώς θα περάσουμε από τις αερογέφυρες και θα αντικρύσουμε τον μαγευτικό κόλπο. Εδώ θα γνωρίσουμε τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο υψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ’ Ιφ, όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μοντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια και διανυκτέρευση

Αναχωρούμε για την Μπολόνια, διάσημη για τους πύργους, τις εκκλησίες και το πολύ καλά διατηρημένο ιστορικό της κέντρο. Μεταξύ άλλων θα δούμε την Βασιλική του Αγίου Πετρόνιου, μια από τις μεγαλύτερες εκκλησίες της Ευρώπης και προστάτη της πόλης, τον πύργο του Ρολογιού, τους δυο Πύργους, καθώς και το παλαιότερο Πανεπιστήμιο του κόσμου

Πρωινό και αναχώρηση για την Ανκόνα απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής. Άφιξη, επιβίβαση και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται
Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε καμπίνες ΑΒ4/τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες για την διαδρομή Ελλάδα–Ιταλία (μετ’ επιστροφής)
Ξεναγήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια Αστικής/Επαγγελματικής Ευθύνης
Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους και όπου αλλού απαιτείται
Δημοτικοί φόροι και Check points,
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο
Ταξιδιωτική Ασφάλιση 20 € ανά άτομο
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗΠΑΙΔΙ 05-12ΕΤΩΝΕΠΙΒ.ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
02/053* ή 4* Πρωινό & 4δείπνα1250€980€380€Check point & Δημοτικοί φόροι 60€ το άτομο

Μετάβαση στο περιεχόμενο