fbpx
 
Τιμή
Από 179€ ανά person
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27&30/12

4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής
 • Πρόσθετες πληροφορίες

Γενικές Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Μια αποσκευή και μια χειραποσκευή, ανάλογα με την αεροπορική εταιρία
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Δημοτικοί φόροι και Check points
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

 

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η Ημέρα
1η ημέρα

Πτήση για Μπρατισλάβα – Παραδουνάβια Χωριά - Βουδαπέστη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπρατισλάβα. Άφιξη στον προορισμό μας και άμεση αναχώρηση για τον Άγιο Ανδρέα όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο κεραμικής τέχνης της γλύπτριας Kovacs Margit και την ορθόδοξη εκκλησία του 1752. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στο χωριό των Καλλιτεχνών και των Καλών Τεχνών, όπως το αποκαλούν, όπου μπορείτε να αγοράσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και αναμνηστικά δώρα. Συνεχίζουμε για το Visegrad. Θα θαυμάσουμε τα δύο τεράστια κάστρα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι χτισμένο από τον Βασιλιά Λουδοβίκο Α’. Τέλος θα σταματήσουμε στο χωριό Esztergom, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων την Βασιλική, το Κάστρο με την υπέροχη θέα του Δούναβη και τον Καθεδρικό Ναό του. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για την Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
2η ημέρα

Βουδαπέστη - Περιήγηση πόλης – Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Δούναβη

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγησή μας από την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, τη λεωφόρο της Δημοκρατίας με την Όπερα και τα καλοδιατηρημένα κτίρια, το ογκώδες Κοινοβούλιο σε ρυθμό μπαρόκ και τις γέφυρες που ενώνουν τη Βούδα με την Πέστη. Θα περάσουμε στη Βούδα για να θαυμάσουμε το Κάστρο, το άγαλμα της Ελευθερίας, την Εθνική Πινακοθήκη, τον πύργο των Ψαράδων και τον ιστορικό ναό του Matthias όπου στέφονταν οι Ούγγροι βασιλιάδες. Στη συνέχεια μετάβαση στο λόφο Gellert, από όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης με τον Δούναβη. Για το βράδυ σας προτείνουμε κρουαζιέρα στο Δούναβη για να θαυμάσετε από μια άλλη οπτική γωνία τα μεγαλοπρεπή κτίρια του Κοινοβουλίου και του Πύργου των Ψαράδων.

3η ημέρα

Βουδαπέστη Ελεύθερη ημέρα

Πρόγευμα και για σήμερα έχετε την ημέρα ελεύθερη για να πραγματοποιήσετε τις βόλτες σας και να κάνετε τις απαραίτητες ‘’αναμνηστικές αγορές’’ στα καταστήματα της πόλης. Η έμπειρη αρχηγός μας θα σας κατατοπίσει πλήρως ώστε να αξιοποιήσετε κάθε λεπτό κάνοντας βόλτες, πατινάζ, χαμάμ ή να επισκεφτείτε το περίφημο ζωολογικό κήπο κτλ.

4η Ημέρα

Βουδαπέστη – Μπρατισλάβα πτήση επιστροφής

Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Μπρατισλάβα. Μετά από ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο της Σλοβακίας και επιβίβαση στο αεροπλάνο για την απευθείας πτήση επιστροφής μας στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα

Σημειώσεις :

*Η αναχώρηση 30/12 έχει πτήση προς Μπρατισλάβα και επιστροφή από Βουδαπέστη

 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

 

27/12 ELB1100 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ 11.30 – 12.20

30/12 ELB1101 ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 14.30 – 17.20

 

30/12 ELB1100 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ 06.20 – 07.10

02/01 Α3523 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ– ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 18.50 – 21.20  

 

 

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-20:00
Σάββατο
10:00-14:00
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Βουδαπέστη 4 Ημέρες

Τιμή
Από 179€ ανά person
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27&30/12

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*