fbpx
 
Τιμή
459€ ανά person
Διάρκεια
7 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 21,28/12

Ζάγκρεμπ - Γκρατς - Μπάντεν - Μάγιερλινγκ - Βιέννη - Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ - Σάλτσμπουργκ - Ίννσμπρουκ - Μόναχο - Κάστρο Νόσβανσταϊν - Λουμπλιάνα

7ημέρες
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής

Γενικές Πληροφορίες

Πρόσθετες Πληροφορίες
Διαμονή: Σε ξενοδοχεία 3* ή 4* Διατροφή: Πρωινό και 4 δείπνα
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Δημοτικοί φόροι και Check points
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Συμπληρωματικά
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Επίσης το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα Δυνατότητα αναχώρησης από Βόλο-Λάρισα-Κατερίνη και Αλεξανδρούπολη-Κομοτηνή-Ξάνθη-Καβάλα +20.00 €
Άλλες τιμές και χρεώσεις
Παιδί 2-12 ετών: 409€ Επιβάρυνση Μονοκλίνου: 185€ Check Point & Δημοτικοί Φόροι: 49€
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙ 02-12 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
ΒΙΕΝΝΗ, ΓΚΡΑΤΣ, ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΒΑΥΑΡΙΑ 7 21/12 & 28/12 3* ή 4* Πρωινό & 4δείπνα 459 € 409 € 185 € check point & δημοτικοί φόροι 49 €
 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
 • 5η ημέρα
 • 6η ημέρα
 • 7η ημέρα
1η ημέρα

Αναχώρηση για Ζάγκρεμπ (980χλμ)

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το Ζάγκρεμπ,  με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στην όμορφη πόλη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο
2η ημέρα

Ζάγκρεμπ - Γκρατς - Μπάντεν - Δάση Μάγιερλινγκ - Βιέννη (360χλμ)

Πρωινό και αρχίζουμε την περιήγηση μας. Θα δούμε τον καθεδρικό ναό γοτθικού ρυθμού του Αγίου Στεφάνου και το παλάτι του επισκόπου. Επόμενος σταθμός το Γκράτς όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια βόλτα στην παλιά πόλη μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο περίφημο Βιεννέζικο Δάσος. Εκεί στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του τιμίου Σταυρού. Στην συνέχεια επίσκεψη στην γνωστή λουτρόπολη Μπάντεν και συνεχίζουμε για την «αυτοκρατορική» Βιέννη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.
3η ημέρα

Βιέννη

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας. Θα δούμε τη Ρίνγκστρασσε με το εξαίρετο πάρκο, τον ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο και το Θέατρο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το αριστούργημα του Σένμπρουν με τα 1400 δωμάτια. Για το απόγευμα σας προτείνουμε μια βόλτα στην Ελληνική συνοικία.
4η ημέρα

Βιέννη - Λίμνες - Σαλτσκάμεργκουτ - Σάλτσμπουργκ - Ίννσμπρουκ (445χλμ)

Πρωινό και μέσω μέσω των λιμνών Σαλτσκάμεργκουτ με τα γραφικά τοπία, θα φτάσουμε στο κουκλίστικο Σάλτσμπουργκ. Θα θαυμάσουμε το σπίτι του Μότσαρτ, το παλάτι Μίραμπελ και τον καθεδρικό ναό της πόλης. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Ίννσμπρουκ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.
5η ημέρα

Ίννσμπρουκ - Μόναχο & Παραμυθένιο Κάστρο Neuschwanstein (140χλμ Χ2)

Πρωινό και πρώτος μας σταθμός η Βαυαρική πρωτεύουσα, το Μόναχο. Θα θαυμάσουμε την κεντρική πλατεία Μαριενπλατς με το παλαιό δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη. Συνεχίζουμε την πλατεία Μαξιμιλιανού Ιωσήφ, του πρώτου βασιλιά της Βαυαρίας. Επόμενος μας σταθμός το Κάστρο του "τρελού", το πιο εντυπωσιακό από όλα τα κάστρα της Ευρώπης - το περίφημο Neuschwastein. Αφού περιγηθούμε στην παραμυθένιας ομορφιάς περιοχή επιστρέφουμε στο Ίνσμπρουκ το απόγευμα.
6η ημέρα

Ίννσμπρουκ - Λουμπλιάνα - Ζάγκρεμπ (545χλμ)

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη. Θαυμάστε την Αψίδα του Θριάμβου, την Χρυσή Σκέπη, τη Χοφκίρχε, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού, την μεσαιωνική συνοικία και θα καταλήξουμε στο μουσείο Swarovski. Πρώτος μας σταθμός για σήμερα η πανέμορφη Λουμπλιάνα. Θα δούμε την παλιά πόλη, το δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, την γέφυρα των Δράκων και τις Τρεις γέφυρες, την πλατεία Presernov, το παλάτι του επισκόπου με την βιβλιοθήκη και το κάστρο. Συνεχίζουμε για το Ζάγκρεμπ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
7η ημέρα

Ζάγκρεμπ - Επιστροφή στην πόλη μας (980χλμ)

Πρωινό και θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Πέτρινη Πύλη με την ζωγραφιά της Παναγίας, το προεδρικό παλάτι και το κοινοβούλιο. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη μας.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-20:00
Σάββατο
10:00-14:00
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Βιέννη-Γκράτς-Σάλτσμπουργκ-Βαυαρία

Τιμή
459€ ανά person
Διάρκεια
7 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 21,28/12

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*