fbpx
 
Τιμή
από 165€ ανά person
Διάρκεια
3 ή 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 03,04/01

Μοναδικό ταξίδι στη φύση και στην ιστορία Μουσείο Βρέλλη - Πρέβεζα - Άρτα - Πάργα - Σύβοτα – Γιάννενα

3 ή 4ημέρες
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής

Γενικές Πληροφορίες

Πρόσθετες Πληροφορίες
Διαμονή: Σε ξενοδοχείο 3* Διατροφή: Ημιδιατροφή
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Φόρος διαμονής
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Συμπληρωματικά
Περιλαμβάνεται εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο Στην 3ηµερη εκδροµή δεν πραγµατοποιείται το πρόγραµµα της 3ης ηµέρας
Άλλες τιμές και χρεώσεις
Παιδί 2-12 ετών: από 105 € Επιβάρυνση Μονοκλίνου: από 70 €

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
1η ημέρα

Θεσσαλονίκη - Μουσείο Βρέλλη - Πρέβεζα (350χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 07:30 π.µ. µέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουµε στο Μπιζάνι , όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζοντας και µέσω Ιόνιας οδού φθάνουµε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόµος µας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριµία µε την πόλη και την αρχαία Νικόπολη. Χρόνος για γεύµα εξ’ ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας που βρίσκεται στην Πρέβεζα. Ξεκούραση. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα

Γέφυρα Πλάκας - Πράµαντα - Ανεµότρυπα (160 χλµ)

Μετά το πρόγευµα θα ακολουθήσουµε µια διαδροµή µε πρώτη µας στάση σε ένα από τα ορεινά χωριά της Περιοχής την Ροδαυγη. Με την περίφηµη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής µε πέτρινο κωδωνοστάσιο. Συνεχίζοντας τη διαδροµή µας περνάµε από την Πλάκα όπου θα δούµε ότι απέµεινε από το στολίδι της περιοχής, το ιστορικό πέτρινο µονότοξο γεφύρι της Πλάκας. Συνεχίζουµε για τα Άγναντα (στάση για καφέ). Λίγα χιλιόµετρα βορειοτέρα τα Πράµατα και το σπήλαιο Ανεµότρυπα, µε τα τρία επίπεδα και τον θάλαµο της Κόκκινης λίµνης που θα επισκεφτούµε. Καθοδόν γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή το απόγευµα στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

3η ημέρα

Πρέβεζα - Πέτα - Βουλγαρελι - Αθαμάνιο (160χλµ)

Πρόγευµα και ξεκινάµε για να γνωρίσουµε την απαράµιλλη φυσική οµορφιά της ορεινής Άρτας, µε πρώτη στάση για καφέ στο Πέτα, που έγινε η ιστορική µάχη το 1822, κτισµένο αµφιθεατρικά ατενίζοντας το φράγµα Πουρναριού και την τεχνητή λίµνη του Αράχθου. Ανηφορίζοντας είναι κτισµένο το Βουλγαρελι µε τα αµφιθεατρικά σπίτια, την υπερυψωµένη πλατεία και τις πετρόκτιστες βρύσες «Αρχοντω» και «κρυσταλλώ» µε τα τέσσερα και επτά στόµατα αντίστοιχα, εξαιρετικό στολίδι-στοιχείο της ταυτότητος του χωριού. Θα επισκεφτούµε και την κόκκινη εκκλησία στον οικισµό Παλαιοχώρι γνωστή και ως Παναγίας Βελας και τη Μονή Αγ. Γεωργίου του 1714. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆είπνο ,ξεκούραση και το βραδάκι θα περπατήσουµε στην όµορφη παραλία της Πρέβεζας . ∆ιανυκτέρευση.

4η ημέρα

Πάργα - Σύβοτα - Γιάννενα - Θεσσαλονίκη (480χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση. Πρώτη µας γνωριµία η πανέµορφη νησιώτικη Πάργα. Χρόνος για µια σύντοµη γνωριµία και κατευθυνόµενοι βόρεια και παραλιακά θα δούµε τις όµορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουµε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα .Συνεχίζουµε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:30-17:30
Σάββατο
ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Τζουμέρκα

Τιμή
από 165€ ανά person
Διάρκεια
3 ή 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 03,04/01

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*