fbpx
 
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ
Προορισμός
Ελλάδα

Μοναδικό ταξίδι στη φύση και στην ιστορία Τρίπολη - Βυτίνα - Δημητσάνα - Στεμνίτσα - Καρύταινα - Ανδρίτσενα - Επικούρειος Απόλλωνας - Λιμποβίσι - Αρκουδόρεμα

4ημέρες
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής
 • Παρόμοιες Εκδρομές

Γενικές Πληροφορίες

Προορισμός
Πρόσθετες Πληροφορίες
Διατροφή: Πρωινό
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • ΦΠΑ
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Φόρος διαμονής
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Άλλες τιμές και χρεώσεις
Παιδί 2-12 ετών: από 109 Επιβάρυνση Μονοκλίνου: από 90

Οδική εκδρομή Ορεινή Αρκαδία

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
1η ημέρα

Θεσσαλονίκη – Τρίπολη (650 χλµ) Μ. Παρασκευή

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 07:00 αναχώρηση. Με διάφορες στάσεις καθοδόν για καφέ και γεύµα εξ’ ιδίων φτάνουµε στην Τρίπολη στην καρδιά της Πελοποννήσου όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια και στη συνέχεια παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα

Λεβίδι – Βυτίνα – ∆ηµητσάνα – Στεµνίτσα – Ζάτουνα – Καρύταινα (150χλµ) Μ. Σάββατο

Πρωινό και αναχώρηση για την ηµερήσια πανέµορφη ορεινή εκδροµή µας. Αφού περάσουµε το χωριό Κάψια, κατευθυνόµαστε για το Λεβίδι, στους πρόποδες, του Μαινάλου. Συνεχίζοντας την διαδροµή µας φτάνουµε στο λαµπερό διαµάντι του βουνού τη Βυτίνα. Βρίσκεται σε υψόµετρο 1033 µ. σε µια κατάφυτη περιοχή. Θα περπατήσουµε στο ∆ρόµο της Αγάπης και στα γραφικά δροµάκια της. Επόµενος σταθµός µας η ∆ηµητσάνα, µε πλούσιες ιστορικές µνήµες και τα πανύψηλα πετρόχτιστα σπίτια µε παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Εδώ θα γευµατίσουµε µε τις παραδοσιακές νοστιµιές του χωριού και θα συνεχίσουµε για τη Στεµνίτσα. Η σχολή αργυροχρυσοχοΐας, που στεγάζεται σ’ ένα επιβλητικό πέτρινο κτίριο στο κέντρο του χωριού, συνεχίζει την παραδοσιακή τέχνη στη µεταλλουργία και στην κατασκευή καµπάνων. Κατευθυνόµαστε προς Καρίταινα, µια πέτρινη πολιτεία µε µεσαιωνικό χαρακτήρα. Ύστερα από έναν όµορφο περίπατο στα πλακόστρωτα δροµάκια παίρνουµε το δρόµο για το ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Θα παρακολουθήσουµε τη Λειτουργία της Ανάστασης και στη συνέχεια, µας περιµένει το Αναστάσιµο δείπνο µε την παραδοσιακή µαγειρίτσα. ∆ιανυκτέρευση.
3η ημέρα

Τρίπολη – Ανδρίτσαινα – Επικούρειος Απόλλωνας (170 χλµ) Κυριακή του Πάσχα

Πρωινό και ξεκινάµε να γνωρίσουµε την «πέτρινη» αρχόντισσα της Αρκαδίας. Την Ανδρίτσαινα. Η ηρωική Ανδρίτσαινα µε µακρά ιστορία που χάνεται στα αρχαία χρόνια, είναι σήµερα ένα από τα πιο γραφικά µέρη της Πελοποννήσου. Είναι χτισµένη αµφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού, σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο και εντυπωσιάζει για την αρχιτεκτονική της, τα µεγαλοπρεπή αρχοντικά της, τα λιθόστρωτα δροµάκια και το Λαογραφικό Μουσείο της. Στην τοποθεσία Βάσσες, βρίσκεται ο ναός του Επικούριου Απόλλωνα, έργο του αρχιτέκτονα του Παρθενώνα των Αθηνών Ικτίνου (420-410 π.Χ). Ο επονοµαζόµενος και «Παρθενώνας της Πελοποννήσου» ναός, χτίστηκε προς τιµήν του θεού Απόλλωνα που έσωσε τους κατοίκους της Αρχαίας Φιγαλείας από την επιδηµία πανούκλας που µάστιζε την περιοχή, την εποχή του Πελοποννησιακού πολέµου. Πασχαλινό γεύµα. Προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.
4η ημέρα

Χρυσοβύσι – Λιµποβίσι – Αρκουδόρεµα – Θεσσαλονίκη (690χλµ)

Μετά το πρωινό και φεύγοντας από την πόλη, κατευθυνόµαστε προς το Χρυσοβίτσι. Χτισµένο στα 1100µ. σε µία ελατοσκέπαστη πλαγιά. Αποτελεί έναν απο τους πιο ορεινούς οικισµούς της Πελοποννήσου. Εδώ είχε το ιδιαίτερο γραφείο του ο Κολοκοτρώνης. Επόµενος σταθµός µας το Λιµποβίσι, υψόµετρο 1.200µ. Εδώ σώζεται το σπίτι των Κολοκοτρωναίων. Εκεί κοντά στις βαθιές δασωµένες χαράδρες, στέκει το Αρκουδόρεµα µε την τόσο σηµαντική συµβολή του στον απελευθερωτικό αγώνα µε τα χρόνια ρήµαξε! Σώζεται η εκκλησία της Παναγίας από το 1719 µε ωραίες τοιχογραφίες. Λιµποβίσι και Αρκουδόρεµα, έµειναν γνωστά ως «Κολοκοτρωναίϊκα». Με διάφορες στάσεις καθοδόν και εξ’ ιδίων για γεύµα και καφέ φτάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:30-17:30
Σάββατο
ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Ορεινή Αρκαδία

Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ
Προορισμός
Ελλάδα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*