Ορεινή Αρκαδία

Τιμή
από 225€ ανά person
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 23,24,26,30/12 & 03/01
Προορισμός
Ελλάδα

Μοναδικό ταξίδι στη φύση και στην ιστορία Τρίπολη - Βυτίνα - Δημητσάνα - Στεμνίτσα - Καρύταινα - Ανδρίτσενα - Επικούρειος Απόλλωνας - Λιμποβίσι - Αρκουδόρεμα

4ημέρες
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής

Γενικές Πληροφορίες

Προορισμός
Ημερομηνίες Αναχώρησης
23/12/2019 Δείτε όλες τις ημερομηνίες
 • 24/12/2019
 • 26/12/2019
 • 30/12/2019
 • 03/01/2020
Πρόσθετες Πληροφορίες
Διαμονή: Σε ξενοδοχείο της επιλογής σας Δια: Πρωινό
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Φόρος διαμονής
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Συμπληρωματικά
Περιλαμβάνεται εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο
Άλλες τιμές και χρεώσεις
Παιδί 2-12 ετών: 125€€ Επιβάρυνση Μονοκλίνου: 80€€

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
1η ημέρα

Θεσσαλονίκη – Τρίπολη (650 χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 07:00. Με διάφορες στάσεις καθοδόν για καφέ και γεύµα εξ’ ιδίων φθάνουµε στην Τρίπολη στην καρδιά της Πελοποννήσου όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια, και χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα

Λεβίδι – Βυτίνα – ∆ηµητσάνα – Στεµνίτσα – Ζάτουνα – Καρύταινα (150χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για την ηµερήσια πανέµορφη ορεινή εκδροµή µας. Αφού περάσουµε το χωριά Κάψια και Λεβίδι, φθάνουµε στο λαµπερό διαµάντι του βουνού τη Βυτίνα. Σε υψόµετρο 1033 µ. σε µια κατάφυτη περιοχή θα περπατήσουµε στο ∆ρόµο της Αγάπης και στα γραφικά δροµάκια της. Επόµενος σταθµός µας η ∆ηµητσάνα, µε πλούσιες ιστορικές µνήµες, τα πανύψηλα πετρόχτιστα σπίτια, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα καλντερίµια και τα στενά πλακόστρωτα δροµάκια καθιστούν τη ∆ηµητσάνα µια αρχοντική κωµόπολη. Εδώ θα γευµατίσουµε µε τις παραδοσιακές νοστιµιές του χωριού και θα συνεχίσουµε για τη Στεµνίτσα. Επιβλητικά πυργόσπιτα µε τοξωτά υπέρθυρα, πέτρινα καλντερίµια που ανηφορίζουν περνώντας κάτω από τις καµάρες (θυµίζουν τα βυζαντινά «διαβατικά») των σπιτιών. Η σχολή αργυροχρυσοχοΐας, συνεχίζει την παραδοσιακή τέχνη – οι Στεµνιτσιώτες ήταν διάσηµοι για τις επιδόσεις τους στη µεταλλουργία και οι καµπάνες ορισµένων από τις πιο φηµισµένες εκκλησίες των παραδουνάβιων χωρών λέγεται ότι φτιάχτηκαν από τα χέρια τους. Και οι οµορφιές της εκδροµής µας δεν τελείωσαν. Η Ζάτουνα. Η θέση της είναι στην κορυφή, ( υψοµ. 1050 µ. ) Το χωριό είναι τόπος εξορίας του Μίκη Θεοδωράκη στα γκρίζα χρόνια της δικτατορίας. Κατευθυνόµαστε προς Καρύταινα. Υστερα από έναν όµορφο περίπατο στα πλακόστρωτα δροµάκια παίρνουµε το δρόµο για το ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

3η ημέρα

Τρίπολη – Ανδρίτσαινα – Επικούρειος Απόλλωνας (170 χλµ)

Πρωινό και ξεκινάµε να γνωρίσουµε την «πέτρινη» αρχόντισσα της Αρκαδίας. Την Ανδρίτσαινα. Η ηρωική Ανδρίτσαινα µε µακρά ιστορία που χάνεται στα αρχαία χρόνια, είναι σήµερα ένα από τα πιο γραφικά µέρη της Πελοποννήσου. Στην τοποθεσία Βάσσες, βρίσκεται ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα, έργο του αρχιτέκτονα του Παρθενώνα των Αθηνών Ικτίνου. Ο επονοµαζόµενος και «Παρθενώνας της Πελοποννήσου» ναός, χτίστηκε προς τιµήν του θεού Απόλλωνα. Θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα διασκεδάσουµε προαιρετικά. ∆ιανυκτέρευση.

4η ημέρα

Χρυσοβύσι – Λιµποβίσι – Αρκουδόρεµα – Θεσσαλονίκη (690χλµ)

Πρωινό και φεύγοντας από την πόλη, κατευθυνόµαστε προς το Χρυσοβύσι. Χτισµένο στα 1100µ. σε µια ελατοσκέπαστη πλαγιά, αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισµούς της Πελοποννήσου. Εδώ είχε το ιδιαίτερο γραφείο του ο Κολοκοτρώνης. Επόµενος σταθµός µας το Λιµποβίσι, υψόµετρο 1.200µ. Εδώ σώζεται το σπίτι των Κολοκοτρωναίων. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ερειπωµένο, αναστυλώθηκε, αποκαταστάθηκε µε δαπάνες του αρκάδα, Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Πιο δίπλα, στις βαθιές δασωµένες χαράδρες, στέκει το Αρκουδόρεµα µε την τόσο σηµαντική συµβολή του στον απελευθερωτικό αγώνα που µε τα χρόνια ρήµαξε! Λιµποβίσι και Αρκουδόρεµα, έµειναν γνωστά ως «Κολοκοτρωναίϊκα. Και η επιστροφή µας αρχίζει. Με διάφορες στάσεις καθοδόν για καφέ και γεύµα εξ’ ιδίων φθάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα
09:00-20:00
Τρίτη
09:00-20:00
Τετάρτη
09:00-20:00
Πέμπτη
09:00-20:00
Παρασκευή
09:00-20:00
Σάββατο
10:00-14:00
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Ορεινή Αρκαδία

Τιμή
από 225€ ανά person
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 23,24,26,30/12 & 03/01
Προορισμός
Ελλάδα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*