fbpx
 
Τιμή
269€ ανά person
Διάρκεια
6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 21,24,28,31/12
Προορισμός
Ελλάδα

Καλάβρυτα – Πάτρα – Κυπαρισσία – Πύλος – Μεθώνη - Φοινικούντα Κορώνη – Καλαμάτα - Μεσσηνιακή Μάνη – Γύθειο – Σπάρτη Μονεμβασιά - Μυκήνες – Επίδαυρος – Ναύπλιο

6ημέρες
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής

Γενικές Πληροφορίες

Προορισμός
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Φόρος διαμονής
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Συμπληρωματικά
Ρεβεγιόν στις 24/12 με ζωντανή μουσική: 30 € ανά άτομο
Άλλες τιμές και χρεώσεις
Παιδί 2-12 ετών: 159€ Επιβάρυνση Μονοκλίνου: 105€

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
 • 5η ημέρα
 • 6η ημέρα
1η ημέρα

Θεσσαλονίκη - Καλάβρυτα– Πάτρα (650 χλµ.)

Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 07.00. Μέσω Εγνατίας οδού και κάνοντας στάσεις για καφέ και ξεκούραση, περνάµε στην Ιονια οδό και φτάνουµε στην καλωδιακή γέφυρα του Ρίου. Κατευθυνόµαστε προς το ∆ιακοφτο απ’ όπου προαιρετικά θα πάρουµε τον γραφικό οδοντωτό (ο µουτζούρης πρωτοεκανε τη διαδροµή το 1896 και από το 1996 ξαναξεκινησε) , που διασχίζει το φαράγγι του Βουραικου ποταµού και φτάνει µέχρι τα Καλάβρυτα. Άφιξη στην ιστορική κωµόπολη, περιηγηση και χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουµε για το Μοναστήρι του Μ. Σπηλαιου, κοληµµενο πάνω σε βράχο. Επόµενος σταθµός µας η Πάτρα, πρωτεύουσα του νοµού Αχαΐας, όπου και το ξενοδοχείο µας.Τακτοποίηση στα δωµάτια και χρόνος ελεύθερος µέσα στην πόλη. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα

Πάτρα - Κυπαρισσία - Πύλος - Μεθωνη- Φοινικουντα - Κορώνη- Καλαµάτα (300χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση. ∆ιανύουµε τη δυτική Πελοπόννησο, και µε κατεύθυνση προς το νότο. Η πρώτη µας στάση για τον καφέ µας η Κυπαρισσία, κτισµένη αµφιθεατρικά στους πρόποδες του Όρους Ψυχρού. Επόµενος σταθµός µας η Πύλος, η όµορφη ιστορική πολιτεία µε το έντονο νησιώτικο χρώµα, κτισµένη στον όρµο του Ναυαρινου, απέναντι από το νησάκι Σφακτηρία. Χρόνος ελεύθερος για γνωριµία µε την πόλη, και συνεχίζουµε τη διαδροµή µας για να επισκεφτούµε το µεγάλο και εντυπωσιακό κάστρο της Μεθωνης, ένα από τα ποιο καλοδιατηρηµένα της Πελοποννήσου. Οι οµορφιές της Πυλίας συνεχίζονται και φτάνουµε στη λιλιπούτια και πολύ γραφική Φοινικουντα, η οποία βρίσκετε απέναντι από τις Μεσσηνιακές Οινούσες (σύµπλεγµα νήσων), και η οποία φιλοξένει την Παναγιά την Τριχερουσα. Συνεχίζουµε και φτάνουµε στην Κορώνη, µια από τις οµορφότερες πολιτείες της παραλιακής Μεσσηνίας, µε το καλοδιατηρηµένο κάστρο. Άφιξη στη Καλαµάτα την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας όπου θα δούµε την παλιά πόλη, την εκκλησία της Υπαπαντής και την ιστορική εκκλησία των Αποστόλων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος για µια βόλτα. ∆ιανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μεσσηνιακή Μάνη - Σπήλαια ∆υρού - Γύθειο - Σπάρτη (160χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για την θρυλική Μάνη, Η Μάνη επεκτείνεται Νότια και των δύο Νοµών Μεσσηνίας και Λακωνίας. Πρώτη µας στάση η γραφική Καρδαµύλη. Σκηνικό εντυπωσιακά θεατρικό, γεµάτο αντιθέσεις. Αποτελεί έναν κρυµµένο θησαυρό της Έξω Μάνης.Συνεχίζοντας την καταπληκτική διαδροµή µας, και περνώντας από Οίτυλο, Αρεόπολη, φτάνουµε στο χωριό, γεµάτο πύργους, ∆υρός. Επίσκεψη στα περίφηµα σπήλαια του. Μετά την επίσκεψη µας στα σπήλαια κατευθυνόµαστε προ το Γύθειο, τουριστικό, µε άρωµα παραδοσιακό, ένα λιµάνι µε µανιάτικο χρώµα. Χρόνος για γεύµα ε’ ιδίων, και βόλτα στη νησιωτική µικρή πολιτεία. Τελευταίος µας σταθµός η Σπάρτη, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος στην ιστορική πόλη. ∆ιανυκτέρευση.

4η ημέρα

Μυστράς - Μονεµβασιά - Σπάρτη (190χλµ)

Πρωινό και ξεκινάµε για περιπλάνηση στην ερειπωµένη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, που µεταφέρει τον επισκέπτη σ’ ένα ταξίδι στο χρόνο, καθηλώνει το βλέµµα και ξυπναει τις αισθήσεις. Συνεχίζουµε για τη ζωντανή καστροπολιτεια της Μονεµβασιάς, µε τη δική της µοναδική ατµόσφαιρα. Χάνεσαι στην ιστορία του τόπου. Χρόνος ελεύθερος για γνωριµία µε το χώρο, και γεύµα εξ’ ιδίων. Επιστρέφουµε στη Σπάρτη. ∆ιανυκτέρευση.

5η ημέρα

Σπάρτη - Μυκήνες - Ναύπλιο (140χλµ)

Πρωινό, και ξεκινάµε για το αρχαιολογικό χώρο που µας κάνει υπερήφανους σαν Έλληνες. Τις Πολύχρυσες Μυκήνες, το βασίλειο του µυθικού Αγαµέµνων. Επίσκεψη στο χώρο και στο µουσείο και συνεχίζουµε για το παραµυθένιο Ναύπλιο. Περιήγηση στην γραφική πόλη, πρωτεύουσα του νοµού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα τους Ελληνικού κράτους όπου θα δούµε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και ανάβαση στον βράχο του Παλαµηδίου µε την πανοραµική θέα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

6η ημέρα

Ναύπλιο - Επίδαυρος - Θεσσαλονίκη (660 χλµ.).

Πρωινό και αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα θαυµάσουµε το αρχαίο θέατρο, στη συνέχεια περνάµε από τον Ισθµό της Κορίνθου και συνεχίζουµε για Θεσσαλονίκη µέσω Λάρισας, Τεµπών µε στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-20:00
Σάββατο
10:00-14:00
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Μυθική Πελοπόννησος

Τιμή
269€ ανά person
Διάρκεια
6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 21,24,28,31/12
Προορισμός
Ελλάδα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*