fbpx
 
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ

Εκδρομή στην Κέρκυρα!

 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής
 • Παρόμοιες Εκδρομές

Γενικές Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • ΦΠΑ
 • · Μεταφορές με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν.
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Φόρος διαμονής
 • Είσοδοι μουσείων/αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο
Εκδρομή στην Κέρκυρα

 

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
1η ημέρα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ (360 χλµ.) Μ. Παρασκευή

Συγκέντρωση στο γραφείο µας στις 07.00 και αναχώρηση. Άφιξη στην Ηγουµενίτσα και απόπλους για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο µε νηστίσιµα εδέσµατα και στη συνέχεια παρακολούθηση στην πλατεία Σπιανάδα τη συνάντηση όλων των Επιταφίων της πόλης που συνοδεύονται απο µπάντες και χορωδίες. ∆ιαν/ση.
2η ημέρα

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ) - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – Μ. Σάββατο

Πρωινό και παρακολούθηση της Πρώτης Ανάστασης στην Πλατεία Σπιανάδα. Θα δούµε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουµε το γνωστό έθιµο του νησιού µε τη ρίψη των σταµνών (µπότιδων) από τα µπαλκόνια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φηµισµένη για την οµορφιά της περιοχή, όπου θα δούµε το µοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα) χτισµένο σ΄ έναν απότοµο βράχο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της πιο γνωστής Ανάστασης στην Ελλάδα στην πλατεία Σπιανάδα. Στη συνέχεια µας περιµένει στο ξενοδοχείο το Αναστάσιµο δείπνο µε την µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η ημέρα

ΚΑΝΟΝΙ - ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ – ΜΟΝ ΡΕΠΟ - ΑΧΙΛΛΕΙΟ. Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.

Πρωινό και αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στη πόλη µε µαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια τη Μονή των Βλαχερνών, νησάκι που µια στενή λωρίδα γης το συνδέει µε τη στεριά και το Ποντικονήσι. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Στη συνέχεια ξενάγηση µε επίσηµο ξεναγό στο Αχίλλειο, το µεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ, αφιερωµένο στον αγαπηµένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους µε την θαυµάσια θέα. Το µεσηµέρι στο ξενοδοχείο µας περιµένει το Πασχαλινό γεύµα. Το απόγευµα επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας για να περπατήσουµε στα γραφικά καντούνια της και να προσκυνήσετε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιαν/ση.

4η ημέρα

ΜΕΣΟΓΓΗ – ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ – ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (380 χλµ.).

Πρωινό και αναχώρηση για την νοτιοανατολική πλευρά του νησιού όπου θα δούµε τα παραδοσιακά χωριά Μωραΐτικα και Μεσογγή. Φτάνουµε µέχρι την πρωτεύουσα του νότου τη Λευκίµµη. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουµενίτσα. Συνεχίζουµε για τα πανέµορφα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη, και µε τις απαραίτητες στάσεις φθάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:30-17:30
Σάββατο
ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

  Ενημερωτικό Δελτίο

  Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
  Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

   Copyright 2019 © Computer World

   Close

   Κέρκυρα

   Διάρκεια
   4 ΗΜΕΡΕΣ

    Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*     Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*     error: Content is protected !!