fbpx
 
Τιμή
449€ ανά person
Διάρκεια
7 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/10
Προορισμός
Ιταλία

Πομπηία - Ρώμη - Σιέννα - Φλωρεντία - Βενετία

7 ημέρες
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής
 • Παρόμοιες Εκδρομές

Γενικές Πληροφορίες

Προορισμός
Πρόσθετες Πληροφορίες
Διαμονή: Σε ξενοδοχεία 3* Η 4*
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε δίκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ2)
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Δημοτικοί φόροι και Check points
 • Είσοδοι μουσείων/αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο
Άλλες τιμές και χρεώσεις
Παιδί 2-12: 399€ Επιβάρυνση Μονόκλινου: 100€

Ιταλικό Πανόραμα 7 Ημέρες

Δείτε τον τιμοκατάλογο για την εκδρομή  ΕΔΩ

 

ΡΩΜΗ-ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ

Χωνευτήρι των πολιτισμών της Ευρώπης, η πόλη των αμέτρητων μνημείων και της dolce vita δε σταμάτα ποτέ να γοητεύει. Ένας περίπατος στη Ρώμη είναι ένας περίπατος στην ιστορία των πολιτισμών της Ευρώπης. Ο Άγιος Πέτρος και το μουσείο του Βατικανού, η βίλα Μποργκέζε και  το Αυρηλιανό τείχος, η Φοντάνα Ντι Τρεβι, η βια Βένετο και η πιάτσα Βενετία με το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, το Καπιτωλιο, οι Ρωμαϊκές Αγορές καθώς και το τεράστιο Κολοσσαίο είναι μόνο λίγα από τα μοναδικά αξιοθέατα που μπορεί να θαυμάσει κανείς σε αυτή την πόλη.

ΒΕΝΕΤΙΑ

Δεν υπάρχει πιο ερωτική και ειδυλλιακή πόλη από την πόλη των “Δόγηδων” με τα 119 νησιά, την Βενετία. Καμιά άλλη πόλη δεν φλογίζει τόσο πολύ και τόσο έντονα τη ρομαντική φαντασία. Η Βενετία είναι ένα απέραντο μουσείο με λαμπερά πανηγύρια και σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα. Απόλαυσε ζεστή σοκολάτα σε κάποιο από τα καφέ της στην πλατεία του Αγίου Μάρκου υπό τη συνοδεία βιολιών, εξερευνήστε την πόλη πάνω σε μια γόνδολα ή απολαύστε το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στο νησί Guidecca.

ΦΛΩΡΕΝΤΊΑ

Μια βόλτα στην ομορφότερη πόλη της Τοσκάνης ισοδυναμεί με ένα ταξίδι στις απαρχές της αναγεννησιακής τέχνης. Ο Μακιαβέλι, ο Μιχαήλ Άγγελος, ο Δάντης και η εξουσία των Μεδίκων, οι ιστορίες και τα έργα τους αιχμαλωτίζουν τη σκέψη καθώς τα σπουδαία αρχιτεκτονικά μνημεία, επηρεασμένα από το έργο των μεγάλων Φλωρεντινών αρχιτεκτόνων Μπρουνελέσκι και Λεόν Μπατίστα Αλμπέρτι αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και την καρδιά. Αυτή η πόλη μαγεύει δημιουργεί ρομαντικά συναισθήματα, παρουσιάζει την κομψότητα και την ηρεμία της. Κάντε μια βόλτα στις όμορφες πλατείες με τα αγάλματα, επισκεφθείτε τους ναούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γοτθικού ρυθμού, περιπλανηθείτε στα σοκάκια, χαζέψτε τα όμορφα κτίρια, διασχίστε τις γέφυρες του ποταμού Αρνου και περάστε οπωσδήποτε από τις πινακοθήκες.

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
 • 5η ημέρα
 • 6η ημέρα
 • 7η ημέρα
1η ημέρα

Αναχώρηση για Μπάρι – Εν Πλω

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 16:00 για την Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι. Διανυκτέρευση εν πλω.
2η ημέρα

Μπάρι – Πομπηία – Ρώμη (485 χλμ)

Άφιξη και πρώτος μας σταθμός η νεκρόπολη της Πομπηίας. Στην ιστορική πόλη, που καταστράφηκε το 79μΧ από τις στάχτες του Βεζούβιου, θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος, τους λιθόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Κατόπιν αναχωρούμε για την «αιώνια πόλη». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Πρώτη γνωριμία με την πόλη.
3η ημέρα

Ρώμη

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε την πόλη σύμβολο, θα δούμε τη Βίλλια Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραϊανού, το περίφημο Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο Ρωμαϊκό κτίσμα του κόσμου, το λόφο του Καπιτωλίου, την αρχαία αγορά, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, την πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ, το λόφο Παλατινό, τον Τίβερη ποταμό με το νησί Τιβερίνα, καθώς και το ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό όπου θα θαυμάσουμε και την αποκαθήλωση (Pieta) του Μιχαήλ Αγγέλου. Για την συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποια από τις περίφημες πλατείες όπως η Πιάτσα Ναβόνα και η Πιάτσα Ντι Σπάνια
4η ημέρα

Ρώμη – Σιένα – Φλωρεντία – Βενετία (550 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση. Πρώτη μας στάση στην Σιένα. Σύντομη περιήγηση στην μεσαιωνική πόλη. Εξερευνώντας τα δρομάκια και τις γειτονιές θα σταθούμε στην Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορίσουμε μέχρι την πλατεία του Ντουόμο. Αναχώρηση για την Φλωρεντία, όπου θα γνωρίσουμε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το Βαπτιστήριο. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για την Βενετία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας (περιοχή Μέστρε) και πρώτη γνωριμία με την πόλη.
5η ημέρα

Βενετία

Πρωινό και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ. Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων, την γέφυρα των Στεναγμών και τέλος θα επισκεφθούμε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο.
6η ημέρα

Βενετία – Ανκόνα – Απόπλους για Ηγουμενίτσα (335 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας και απόπλους για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
7η ημέρα

Ηγουμενίτσα – Επιστροφή στην πόλη μας

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.
From από 209€
5 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 29/10,13/11 & 03/12
From από 235€
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/10
From από 129€
From από 169€
From από 130€
From 209€
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10
From 249€
5 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/10
From από 160€
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10
From από 199€
5 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/10

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:30-17:30
Σάββατο
ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Ιταλικό Πανόραμα

Τιμή
449€ ανά person
Διάρκεια
7 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/10
Προορισμός
Ιταλία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*