fbpx
 
Διάρκεια
3 ή 4 ΗΜΕΡΕΣ
Προορισμός
Ελλάδα

Χαλκίδα - Αλιβέρι - Κύμη - Ερέτρια - Αθήνα - Άγιος Ιωάννης Ρώσος - Αιδηψός

3 ή 4ημέρες
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής
 • Παρόμοιες Εκδρομές

Γενικές Πληροφορίες

Προορισμός
Πρόσθετες Πληροφορίες
Διαμονή: Σε ξενοδοχείο 3* Διατροφή: Πρωινό +2 εορταστικά
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Φόρος διαμονής
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Συμπληρωματικά
Περιλαμβάνεται εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο Στην 3ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποείται η 3η ημέρα

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην 3ήµερη εκδροµή το πρόγραµµα αρχίζει από τη 2η ηµέρα (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙ∆Α – ΠΡΟΚΟΠΙ – ΑΙ∆ΗΨΟΣ)
1η ημέρα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΙ∆ΗΨΟΣ (290 χλµ.) Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 07.00 για Εύβοια, δια µέσου Λάρισας (στάση για καφέ). Θα επισκεφτούµε το µοναστήρι της Παναγίας Ξενιάς στην περιοχή του Αλµυρού Βόλου. Στη συνέχεια θα πάρουµε το F/B από την Γλύφα και θα περάσουµε στον Αγιόκαµπο της Εύβοιας. Άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευµα θα επισκεφτούµε τα λουτρά της Αιδηψού. Θα παρακολουθήσουµε την περιφορά του επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα

ΑΙ∆ΗΨΟΣ - ΠΡΟΚΟΠΙ (Αγ.Ιωάννης Ρώσος) - ΕΡΕΤΡΙΑ - ΧΑΛΚΙ∆Α (260 χλµ) Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ.

Πρωινό και αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούµε το µοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο µοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωµα του Αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς για προσκύνηµα και καφέ. Αναχώρηση για Ερέτρια όπου θα έχουµε χρόνο να περιηγηθούµε στο κοσµοπολίτικο θέρετρο. Συνεχίζουµε για Χαλκίδα. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στην πόλη για γεύµα. Θα επισκεφτούµε το λαογραφικό µουσείο και τη γέφυρα της Χαλκίδας όπου συµβαίνει το σπάνιο παλιρροϊκό φαινόµενο που κάνει την πόλη ξεχωριστή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε την Αναστάσι- µη λειτουργία και στην συνέχεια δείπνο µε την πατροπαράδοτη µαγειρίτσα. ∆ιανυκτέρευση.
3η ημέρα

ΑΙ∆ΗΨΟΣ - ΟΣΙΟΣ ∆ΑΥΙ∆ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ∆ΡΥΜΩΝΑ - ΙΣΤΙΑΙΑ (130 χλµ.) ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

Πρωινό και αναχώρηση για το µοναστήρι του Οσίου ∆αυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα µεταβυζαντινό µοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα από τον όσιο ∆αυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Συνεχίζοντας και µετά από µια πραγµατικά υπέροχη διαδροµή σε ένα κατάµεστο από βλάστηση περιβάλλον φτάνουµε στους καταρράκτες του ∆ρυµώνα, που συνθέτουν µια τοποθεσία ανεξάντλητης φυσικής οµορφιάς. Επόµενος σταθµός µας η Λίµνη, το γραφικότερο χωριό της Β. Εύβοιας, µε τα στενά δροµάκια, τα παραδοσιακά της σπίτια, τον αιγαιοπελαγίτικο αέρα της. Χρόνος για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Πασχαλινό τραπέζι και γλέντι. Το απόγευµα αναχώρηση για την Ιστιαία, εµπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας µε ευρύχωρη πλατεία και µερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών µαστόρων από τα Αµπελάκια. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
4η ημέρα

ΑΙ∆ΗΨΟΣ- ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (330 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση µέσω Αγιόκαµπου – Γλύφας για τον Βόλο. Ελεύθερος χρόνος στα ξακουστά ουζερί της όµορφης παραλίας της πόλης. (γεύµα εξ ‘ιδίων ). Μετά το γεύµα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην 3ήµερη εκδροµή το πρόγραµµα αρχίζει από τη 2η ηµέρα (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙ∆Α – ΠΡΟΚΟΠΙ – ΑΙ∆ΗΨΟΣ)

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:30-17:30
Σάββατο
ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Εύβοια

Διάρκεια
3 ή 4 ΗΜΕΡΕΣ
Προορισμός
Ελλάδα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*