fbpx
 
Τιμή
359€ ανά person
Διάρκεια
8 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/10
Προορισμός
Κεντρική Ευρώπη

Παρέα με τις Βασίλισσες! Βελιγράδι - Βουδαπέστη - Παραδουνάβια Χωριά - Μπρατισλάβα - Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ - Τσέσκυ Κρούμλοβ - Βιέννη - Νόβι Σαντ

8ημέρες
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής
 • Παρόμοιες Εκδρομές

Γενικές Πληροφορίες

Προορισμός
Πρόσθετες Πληροφορίες
Διαμονή: Σε ξενοδοχεία 3* ή 4* Διατροφή: Πρωινό & 6 δείπνα
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Δημοτικοί φόροι και Check points
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Συμπληρωματικά
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Επίσης τα προγράμματα μπορεί να πραγματοποιηθούν και αντίστροφα
Άλλες τιμές και χρεώσεις
Παιδί 2-12: 319€ Επιβάρυνση Μονόκλινου: 160€

Οδική εκδρομή Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη 8ημέρες.

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ
ΒΟΥΔΑΠΈΣΤΗ

Η Βουδαπέστη, η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας είναι μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις. Η Βουδαπέστη  χωρίζεται σε δύο τμήματα από το Δούναβη. Η Βούδα είναι η παλιά μεγαλοπρεπή περιοχή πάνω στο λόφο που διαθέτει πολλά σημαντικά μνημεία, ενώ η Πεστη που είναι πιο σύγχρονη συγκεντρώνει την οικονομική ζωή της πόλης καθώς διαθέτει πλούσια νυχτερινή ζωή. Στα σπουδαιότερα μνημεία περιλαμβάνονται τα μέγαρα της παλιάς ουγγρικής αριστοκρατίας, τα βασιλικά ανάκτορα, ο μεσαιωνικός ναός του Ματθια με το άγαλμα του Αγίου Στεφάνου, η παλιά ακρόπολη, το αστεροσκοπείο και το πανεπιστήμιο.

ΠΡΑΓΑ

Πράγα– γνωστή και ως Χρύση Πόλη ή Πόλη των Εκατό Πύργων- είναι η πρωτεύουσα της Τσεχίας. Πρόκειται για μια πόλη μοναδική και πολύ καλά διατηρημένη έως και σήμερα. Ο Γκαίτε την είχε αποκαλέσει “το ωραιότερο κόσμημα του κόσμου”. Ακόμη,υπήρξε διαρκής πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, οι οποίοι της αφιέρωσαν τα μεγαλύτερα αριστουργήματα τους. Θα σας συναρπάσει το Εθνικό Μουσείο της και η Πινακοθήκη της. Κάντε μια βόλτα στη φημισμένη Γέφυρα του Κάρολου, επεξεργαστείτε το αστρονομικό ρόλοι στο Πύργο της Πυρίτιδας ή απολαύστε μια μεγάλη μαύρη μπύρα με τοπικά εδέσματα σε κάποια μπυραρία της παλιάς πόλης. Μια ακόμη ιδέα που θα σας χαλαρώσει είναι μια βόλτα με το καραβάκι στον ποταμό Μολδαβα.

ΒΙΈΝΝΗ

Η Βιέννη, θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, μια μεγαλούπολη με μοναδική γοητεία και λάμψη. Η τέχνη και ο πολιτισμός στην “χρυσή πόλη” που απλώνεται στις όχθες του Δούναβη είναι διάχυτα σε κάθε γωνιά της. Η πόλη της Μουσικής με τα θαυμάσια πάρκα, τα μουσεία, τα εντυπωσιακά ανάκτορα, τα μνημεία, τις εκκλησίες και το κάλο φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες, σας περιμένει να την γνωρίσετε και να μαγευτείτε. Μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της είναι η Όπερα, τα ανάκτορα Χοφενμπουργκ και του Μπελβεντέρε, το αριστούργημα του Σενμπρουν με τα 1. 400 δωμάτια, ο εντυπωσιακός καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και κάλων τεχνών, αλλά και το περίφημο λούνα παρκ Πρατερ.

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
 • 5η ημέρα
 • 6η ημέρα
 • 7η ημέρα
 • 8η ημέρα
1η ημέρα

Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι (615 χλμ)

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα σύνορα των Ευζώνων, με προορισμό το Βελιγράδι. Άφιξη και στην περιήγησή μας στη Σέρβικη πρωτεύουσα, θα δούμε το φρούριο Καλεμεγκντάν, με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της Αναγέννησης. Στην συνέχεια, στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα όπως το εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο, ένα κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής.

2η ημέρα

Βελιγράδι – Βουδαπέστη (378χλμ)

Αναχώρηση για τα Σέρβο-Ουγγρικά σύνορα. Είσοδος στην Ουγγαρία και κατευθυνόμαστε για την πανέμορφη Βουδαπέστη. Άφιξη και την περιήγηση μας. Θα δούμε την πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου ενώ στη λεωφόρο της Δημοκρατίας θα θαυμάσουμε πολλά καλοδιατηρημένα κτίρια. Συνεχίζοντας, θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από τη γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας στην οποία γίνονταν οι στέψεις των Βασιλέων. Στον λόφο του Γκέλερτ, απ’ όπου θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της Ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα.
3η ημέρα

Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά (75χλμ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα Παραδουνάβια χωριά. Πρώτη στάση θα είναι στο χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βίσεγκραντ και ακολουθεί μια στάση στην παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Επιστροφή στην Βουδαπέστη. Σας προτείνουμε να απολαύσετε μια mini κρουαζιέρα στα ήσυχα νερά του Δούναβη.
4η ημέρα

Βουδαπέστη – Μπρατισλάβα – Πράγα (530 χλμ)

Πρωινό και αναχωρούμε με κατεύθυνση βορειοδυτική προς τα σύνορα με τη Σλοβακία, θα κάνουμε μια σύντομη στάση στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα για περιήγηση. Συνεχίζουμε βόρεια προς την Τσεχία. Άφιξη στην Πράγα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα

Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ

Πρωινό και στην ξενάγησή μας θα δούμε το κάστρο Χράτσανι, παλαιό ανάκτορο των Βασιλέων της Βοημίας, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, γοτθικού ρυθμού, τον πύργο των Αλχημιστών, το Εθνικό θέατρο, τα ανάκτορα Κίνσκι και Τσερνίν και τη γραφική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου με τα δεκάδες γλυπτά, που κτίστηκε τον 14ο αιώνα. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, με το περίφημο αστρονομικό ρολόι του 15ου αιώνα, τον πύργο της πυρίτιδας και την πλατεία Βάτσλαβσκι. Το απόγευμα αναχώρηση για την φημισμένη λουτρόπολη, Κάρλοβυ Βάρυ. Το μεγαλείο της φύσης που ξετυλίγεται σήμερα μπροστά μας ήταν αυτό που οδήγησε τον 14ο αιώνα τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο, να την χαρακτηρίσει Βασιλική πόλη αλλά και καθιέρωσε την ήρεμη λουτρόπολη, σαν κέντρο συνάντησης ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών. Επιστροφή στην Πράγα το απόγευμα. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση.

6η ημέρα

Πράγα – Τσέσκυ Κρούμλοβ – Βιέννη (378χλμ)

Πρωινό και αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Άφιξη στη Βιέννη και θα δούμε τη Ρινγκστράσσε, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το δημαρχείο, το ανάκτορο Μπελβεντέρε, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και το θερινό ανάκτορο της Μαρίας Θηρεσίας, το Σενμπρούν με τα 1.400 δωμάτια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
7η ημέρα

Βιέννη – Νόβισαντ – Βελιγράδι (615 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Νόβισαντ, την «Αθήνα της Σερβίας» όπως την αποκαλούν. Στην περιήγησή μας θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Αναχώρηση για το Βελιγράδι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος στην διάθεση σας.

8η ημέρα

Βελιγράδι – Επιστροφή στην πόλη μας (625 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό

From από 209€
5 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 29/10,13/11 & 03/12
From από 235€
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/10
From από 129€
From από 169€
From από 130€
From 209€
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10
From 249€
5 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/10
From από 160€
4 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10
From από 199€
5 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/10

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:30-17:30
Σάββατο
ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Βουδαπέστη-Πράγα-Βιέννη

Τιμή
359€ ανά person
Διάρκεια
8 ΗΜΕΡΕΣ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/10
Προορισμός
Κεντρική Ευρώπη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*