Τιμή
από 145€ ανά person
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 03,04/01

Αθήνα - Λαύριο - Σούνιο - Γλυφάδα

3 ή 4ημέρες
 • Γενικές Πληροφορίες
 • Πρόγραμμα Εκδρομής

Γενικές Πληροφορίες

Πρόσθετες Πληροφορίες
Διαμονή: Σε ξενοδοχείο 4* Διατροφή: Πρωινό
Περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Φόρος διαμονής
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Συμπληρωματικά
Εορταστικό δείπνο: 25 € ανά άτομο Στην 3ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποείται η 3η ημέρα
Άλλες τιμές και χρεώσεις
Παιδί 2-12 ετών: από 80 Επιβάρυνση Μονοκλίνου: από 50

Δείτε τον τιμοκατάλογο ΕΔΩ

 • 1η ημέρα
 • 2η ημέρα
 • 3η ημέρα
 • 4η ημέρα
1η ημέρα

Θεσσαλονίκη – Αθήνα (500 χλµ)

Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 07:00 και µε ενδιάµεσες στάσεις για καφέ και φαγητό και µέσω Κατερίνης-Λάρισας-Λαµίας, φθάνουµε στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Ένας περίπατος στην στολισµένη Πλάκα µε προαιρετικό δείπνο θα ολοκληρώσει τη µέρα µας. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα

Αθήνα

Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση µέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουµε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Βασιλικό Κήπο, τη Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγµατος µε το µνηµείο Αγνώστου Στρατιώτη, το Ζάππειο, τις Στήλες Ολυµπίου ∆ιός, την Ακρόπολη. Τέλος, επίσκεψη στο νέο µουσείο της Ακρόπολης και η υπόλοιπη ηµέρα ελεύθερη στην πόλη της Αθήνας. ∆ιανυκτέρευση.
3η ημέρα

Αθήνα - Λαύριο - Σούνιο - Γλυφάδα - Αθήνα (100χλµ)

Πρωινό. Αναχώρηση για την ανατολική Αττική. Μέσω Μαρκόπουλου, Κερατέας Λαυρίου φθάνουµε στο Σούνιο. Στην περιοχή που σήµερα βρίσκονται τα ερείπια του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα, υπήρχε κατά τους Αρχαϊκούς χρόνους βωµός αφιερωµένος στον θεό, περιτριγυρισµένος από δύο µεγάλους κούρους, όχι όµως και ναός. Στάση για καφέ. Επόµενος σταθµός µας η περιοχή της Βάρης. Γεύµα εξ ιδίων. Συνεχίζουµε για να επισκεφθούµε το κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούµε στους χώρους στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότηµα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Το απόγευµα επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επιλέξετε τη διασκέδασή σας. ∆ιανυκτέρευση.

4η ημέρα

Αθήνα - Βόλος - Θεσσαλονίκη (540χλµ)

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πρωτεύουσας. Νωρίς το µεσηµέρι αναχωρούµε µε στάσεις για καφέ & φαγητό στην πανέµορφη πόλη του Βόλου. Άφιξη το βράδυ στην πόλη µας.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα
09:00-20:00
Τρίτη
09:00-20:00
Τετάρτη
09:00-20:00
Πέμπτη
09:00-20:00
Παρασκευή
09:00-20:00
Σάββατο
10:00-14:00
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Copyright 2019 © Computer World

Close

Αθήνα

Τιμή
από 145€ ανά person
Διάρκεια
4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις 03,04/01

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε την κράτηση . Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*Ερώτηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εκδρομής ή οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με αστερίσκο*