ΆρθραΤι αποσκευές μπορώ να πάρω με την Ryanair;

03/02/20200

  • ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ

Όλοι οι επιβάτες δικαιούνται να φέρουν 1 μικρή προσωπική τσάντα στην καμπίνα, που πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα (40cm x 20cm x 25cm). Για παράδειγμα, τσάντα χειρός, τσάντα για φορητό υπολογιστή και μικρό σακίδιο πλάτης.

  • ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ & 2 ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Οι επιβάτες που έχουν αγοράσει εισιτήριο με «Προτεραιότητα & 2 χειραποσκευές» ή Regular/Flexi Plus ή για πτήση ανταπόκρισης, μπορούν να πάρουν μία επιπλέον αποσκευή 10 κιλών στο αεροσκάφος η οποία πρέπει να χωράει στους μετρητές αποσκευών (Να μην υπερβαίνει τα 10 κιλά και τις διαστάσεις 55cm x 40cm x 20cm).

ΚΟΣΤΟΣ

Μπορείτε να προσθέσετε το προϊόν «Προτεραιότητα και 2 χειραποσκευές» τη στιγμή της κράτησης, κατά τον έλεγχο εισιτηρίων (check-in) ή έως και 40 λεπτά πριν από την αναχώρηση μέσω της εφαρμογής, με κόστος μεταξύ 6€/£ και 14€/£.

ΟΦΕΛΗ

Στα κύρια οφέλη αυτής της υπηρεσίας περιλαμβάνεται το γεγονός ότι σας επιτρέπεται η επιβίβαση στο αεροσκάφος μέσω της διαδρομής προτεραιότητας, καθώς και να παρακάμψετε τον ιμάντα αποσκευών και να κατευθυνθείτε απευθείας στον προορισμό σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η υπηρεσία Προτεραιότητα & 2 χειραποσκευές μπορεί να αγοραστεί έως και 40 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης και η τιμή της δεν είναι επιστρέψιμη.

Η υπηρεσία Προτεραιότητα & 2 Χειραποσκευές μπορεί να ξεπουλήσει γρήγορα. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, μια άλλη επιλογή που έχετε είναι η αγορά αποσκευής 10 κιλών. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Λάβετε υπόψη ότι δεν θα ζητηθεί από τους επιβάτες που έχουν αγοράσει την υπηρεσία Προτεραιότητας να τοποθετήσουν τις χειραποσκευές τους στον χώρο αποσκευών του αεροσκάφους, εκτός και αν είναι αναγκαίο για λειτουργικούς λόγους.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι ασθενείς με ιατρικό εξοπλισμό εξακολουθούν να μπορούν να τον μεταφέρουν εντός της καμπίνας δωρεάν, σύμφωνα με προηγούμενο έλεγχο από την ειδική ομάδα βοήθειας.

Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα

kostas

Leave a Reply

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί Required fields are marked *

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή
09:30-17:30
Σάββατο
ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΑ
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.

Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενο πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνεται ενημερώσεις, προσφορές και νέα μας.
Από τις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR (ΕΕ 2016/679), που αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Το Dromeas Travel προσπαθεί να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για εσάς, σεβόμενη πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Copyright 2019 © Computer World

elGreek