ZANTE

price from

359

ZANTE

ZANTE

Meet the Πανέμορφη Ζάκυνθο

Αναχώρηση 03/05

Τιμή συμμετοχής από 359€ με ημιδιατροφή

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

1η ημέρα: Μ. Παρασκευή ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ(550 χλµ.)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση. Μέσω της Ιόνιας οδού και μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Κυλλήνη και απόπλους για τη Ζάκυνθο. Άφιξη και μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τη δεύτερη περιφορά του Επιταφίου, η οποία σύμφωνα µε το παλαιό έθιμο, δεν γίνεται το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου από τις 4:15 περίπου το πρωί έως τις 05:30.

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα περιηγηθούμε στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νησιού. Στο χωριό Μαχαιράδο θα δούμε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καµπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Στην Αναφωνήτρια θα δούμε το µοναστήρι, όπου μόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Έπειτα θα θαυμάσουμε από ψηλά το ναυάγιο, σήμα κατατεθέν του νησιού και θα φθάσουμε στον Αγ. Νικόλαο, απ’ όπου προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε βαρκάδα στις πανέμορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Ανάστασης στην πλατεία του Αγ. Μάρκου και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, για να δειπνήσουμε µε την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας θα ακολουθήσει μετάβαση στη Μπόχαλη, το μπαλκόνι της Ζακύνθου και στο λόφο Στράνη µε την πανοραμική θέα. Στο σημείο αυτό ο Διονύσιος Σολωμός, εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό µας Ύμνο. Στη συνέχεια, επίσκεψη στον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου, στο μουσείο Σολωμού και επιφανών Ζακυνθινών, στο μαυσωλείο του Σολωμού και του Κάλβου, στο Μεταβυζαντινό Αγιογραφικό και Εκκλησιαστικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη μέχρι την ώρα του εορταστικού Πασχαλινού γεύματος που θα μας περιμένει στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το απόγευμα θα επισκεφτούμε την ξακουστή παραλία του Λαγανά. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για Λαγανά (περιοχή προστασίας της χελώνας caretta–caretta) µια από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού µε πανέµορφη παραλία και εκατοντάδες εµπορικά µαγαζιά, εστιατόρια και καφετερίες. Συνεχίζουμε για το μικρό χωριό Λίμνη Κερίου που βρίσκεται στην πλαγιά του Ακρωτηρίου Μαραθιά. Η Λίμνη Κερίου είναι ιδανική αφετηρία είτε για να επισκεφθείτε τις σπηλιές και τις επιβλητικές παραλίες του Ακρωτηρίου Μαραθιά είτε για να πάτε προαιρετικά στο κοντινό νησί με τις χελώνες που περιβάλλεται από μια πανέμορφη θάλασσα και αποτελεί μέρος του θαλάσσιου πάρκου. Κατευθυνόμαστε στην πόλη της Ζακύνθου, ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση.

After breakfast we will depart to board the ferry to Kyllini. Disembarkation and after crossing the suspension bridge of Rio Antirrio, we will reach Amfilochia, the bride of Amvrakikos. where we will have free time. Then in the city of Ioannina we will have time for coffee and a walk. After the necessary intermediate stops, arrival in our city.

Additional information

Included
Τις µεταφορές µε πούλµαν
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Half board
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Συνοδός
Transportation - tours as mentioned in the program
V.A.T.
Liability insurance
Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων, εισιτήρια για το καραβάκι για Γαλάζιες Σπηλιές, και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Prices

DEPARTUREΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΗΜΕΡΕΣMEALPRICEΠΑΙΔΙ 05-12ΕΠΙΒ. ΜΟΝ/ΝΟNOTES
03/05Hotel SUNRISE 4* Τσιλιβί 5Με ημιδιατροφή ( εορταστικά )359€159€130€

Skip to content