Home Phone EXCURSIONS
KΛΑΣΣΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ

335

335

Online Reservation

KΛΑΣΣΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ

price from

335

KΛΑΣΣΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ

KΛΑΣΣΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ

ΒΙΕΝΝΗ – Εορταστικό City Break

Αναχώρηση στις 26,28/12 & 04/01
Τιμή συμμετοχής από 335€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

 

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για την Αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη. Άφιξη στην Αυστριακή πρωτεύουσα ,μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ανακαλύψτε την εύθυμη και διασκεδαστική πλευρά της Βιέννης γύρω από την κεντρική πλατεία Αγίου Στεφάνου κατά τη πρώτη γνωριμία με την πόλη του μπαρόκ και της μουσικής, με το συνοδό μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

(Για την αναχώρηση στις 26.12: – Λάβετε μέρος σε μία μοναδική εμπειρία, κονσέρτο κλασσικής μουσικής στο Hofburg – Imperial Palace . Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα παλατιών στον κόσμο, παλαιότερα υπήρξε η κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας, σήμερα ένα hotspot για μουσεία, πολιτική και εκδηλώσεις.)

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο ξεκινά η περιήγησή μας στη Βιέννη όπου θα επισκευτούμε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ευρώπης, το περίφημο ανάκτορο του Σενμπρούν, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Υπήρξε η θερινή κατοικία των Αψβούργων από τον 18ο αιώνα έως το 1918. Δείτε τα αυτοκρατορικά διαμερίσματα,τα εκπληκτικά έργα τέχνης , δείτε τους μεγαλοπρεπείς κήπους και νιώστε πως είναι να ζει κάποιος ως Αυτοκράτορας (περιλαμβάνεται η επίσκεψη με ξενάγηση).Στη συνέχεια στο γύρο της πόλης βλέπουμε το Κούνστχαους ένα σύμπλεγμα κτιρίων αφαιρετικής τεχνοτροπίας και το μπαρόκ ανακτορικό συγκρότημα Μπελβεντέρε του πρίγκιπα Ευγενίου της Σαβοΐας, σήμερα Πινακοθήκη με έργα τέχνης καλλιτεχνών της νεότερης περιόδου και του κινήματος του Μοντερνισμού . Συνεχίζουμε με την πλατεία Καρόλου όπου βρίσκεται ο Ναός του Αγίου Καρόλου Βορρομαίου και το Μέγαρο του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής και εισερχόμαστε στην περίφημη Ρίνγκστρασσε (δακτύλιος του ιστορικού κέντρου). Εδώ θα δούμε την Κρατική Όπερα, το χειμερινό αυτοκρατορικό ανακτορικό συγκρότημα της Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το άλλοτε Αυτοκρατορικό Θέατρο απέναντι από το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, και τη Βοτίφκιρχε (εκκλησία του Τάματος). και διασχίζοντας πεζοί το ιστορικό κέντρο, με τον περίφημο καθεδρικό ναό Αγίου Στεφάνου, θα ανακαλύψουμε την ιστορική ελληνική γειτονιά με τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Τριάδας . Ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε το κέντρο της πόλης σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Μιλήστε με τον συνοδό μας για να βρείτε αυτό που ενδιαφέρει εσάς από κάποιο αξιοθέατο (μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Ιστορία της Τέχνης, Τετράγωνο Μουσείων, Μουσείο Θησαυρού, Ισπανική Σχολή Ιππασίας κ.ά) έως ένα καλό καφέ ή εστιατόριο και επιστρέψτε στο ξενοδοχείο εξ ιδίων την ώρα που επιθυμείτε.

Πρωινό και ξεκινάμε για προαιρετική εκδρομή στη γενέτειρα του Μότσαρτ, το Ζάλτσμπουργκ. Η πορεία της διαδρομής μας προς τις κεντρικές Άλπεις μέσα σε τέσσερα από τα ομόσπονδα κρατίδια της Αυστρίας προσφέροντας εναλλαγές και πλούτο σε οπτικές εμπειρίες. Διασχίζουμε τη «Δημοκρατία των Άλπεων» από ανατολικά προς δυτικά ανεβαίνοντας από την κοιλάδα του Δούναβη προς την αλπική ζώνη στην ειδυλλιακή περιοχή των λιμνών του Ζαλτσκάμπεργκουτ. Εδώ βλέπουμε κάποιες από τις μεγαλύτερες λίμνες της χώρας, ανάμεσά τους η θρυλική Μόντζεε των κελτικών και παλαιογερμανικών μύθων. Αλλά κι η αρχιτεκτονική του αγροτικού χώρου και της αλπικής ενδοχώρας προκαλεί το ξεχωριστό ενδιαφέρον. Κατόπιν φτάνουμε στη «Ρώμη των Άλπεων», την «Ιερουσαλήμ του γερμανόφωνου χριστιανικού κόσμου» το παραμυθένιο Ζάλτσμπουργκ. Διασχίζουμε πεζοί τους κήπους του ανακτόρου Μιραμπέλ αφήνοντας αριστερά μας το μουσικό Πανεπιστήμιο Μοτσαρτέουμ, και βλέπουμε το θέατρο της Χώρας, την οικία της οικογένειας Μότσαρτ, τον γενέθλιο οίκο του βασιλιά Όθωνα της Ελλάδας και του ελληνικής καταγωγής μουσουργού Χέρμπερτ φον Κάραγιαν. Περνούμε στη γέφυρα Μάκαρτ ή των «κλειδωμένων καρδιών» του ποταμού Ζάλτσαχ, και εισερχόμαστε στην Παλαιά Πόλη της Αναγέννησης και του Μεσαίωνα. Περιδιαβαίνοντας μέσα από στοές, στενά σοκάκια, φτάνουμε στην περιβόητη οδό Γκετράϊντεγκασσε όπου το γενέθλιο σπίτι του Μότσαρτ, και το Δημαρχείο. Συνεχίζουμε στο Ανάκτορο των Πριγκίπων Αρχιεπισκόπων δίπλα από τον αναγεννησιακό Καθεδρικό του Αγίου Πέτρου, τα Αββαεία του Αγίου Πέτρου και των Φραγκισκανών. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στη Βιέννη.

(Για την αναχώρηση στις 28.12 – Λάβετε μέρος σε μία μοναδική εμπειρία, κονσέρτο κλασσικής μουσικής στο Palacio
de Auersperg από την Wiener Residenz Orchester).

Η ημέρα αυτή ξεκινάει με ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Additional information

Μία αποσκευή 23 κιλών & μία 8κιλη χειραποσκευή διαστάσεων 55*40*20 & ένα προσωπικό αντικείμενο διαστάσεων 40*20*25 κατ’ άτομο εξασφαλισμένη προκάθιση
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα & πρωινό καθημερινά
Αποκλειστικό πρόγραμμα, με προκρατημένα εισιτήρια για το Grand Tour του Schönbrunn Palace, για την αποφυγή αναμονής και καθυστερήσεων. Περιλαμβάνεται το κόστος εισόδου και η Ξενάγηση !
Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο
Είσοδοι σε µουσεία & θεάματα και ό,τιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο
Οι δημοτικοί φόροι διαμονής

Prices

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΤΙΜΗ (Non Ref)PRICE ΠΑΙΔΙ 05-12 (Non Ref)ΠΑΙΔΙ 05-12ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ (Non Ref)SINGLE BED ROOMNOTES
26/124Ιbis Wien Mariahilf 3*335€375€259€299€144€144€Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο
26/124Austria Trend Hotel Ananas 4*369€409€199€249€130€140€Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο
26/124Hilton Vienna Park 5*495€559€295€345€300€289€Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο
28/124Austria Trend Hotel Ananas 4*349€389€199€249€210€235€Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο
28/124Best Western Plus Amedia Wien 4*429€469€315€365€236€246€Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο
28/124Grand Hotel Mercure Biedermeier Wien 4*465€515€359€399€250€244€Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο
04/014Ιbis Wien Mariahilf 3*349€399€285€325€136€136€Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο
04/014Austria Trend Hotel Ananas 4*379€429€235€285€140€136€Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο
04/014Hilton Vienna Park 5*515€569€295€345€280€276€Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο

More information

Αεροπορική Εταιρία Austrian

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΙΕΝΝΗ 16.00-16.50

ΒΙΕΝΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12.30-15.15

 

28.12 | 04.01 ΚΟΝΣΕΡΤΟ | TIMOKATAΛΟΓΟΣ
Palacio de Auersperg

Category b 45 ευρώ | Category a 55 ευρώ | Category VIP 65 ευρώ
( Δυνατότητα προαγοράς των εισητηρίων )

26.12 | ΚΟΝΣΕΡΤΟ | TIMOKATAΛΟΓΟΣ
Imperial Palace

Category b 70 ευρώ | Category a 90 ευρώ | Category VIP 110 ευρώ
( Δυνατότητα προαγοράς των εισητηρίων )

 

Skip to content