ΘΑΣΟΣ

price from

189

ΘΑΣΟΣ

ΘΑΣΟΣ

Θάσος 

Αναχώρηση στις 03/05

Τιμή Συμμετοχής  189€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

1η ημέρα: Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ – ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΘΑΣΟΣ – ΛΙΜΕΝΑΣ (250χλµ.)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή, θα φτάσουμε στη βόρεια πλευρά του Παγγαίου όρους, σε υψόμετρο 753 μέτρων, όπου θα επισκεφτούμε τη σημαντική Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας. Εκεί φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνας της Αχειροποιήτου Θεοτόκου που κατά την παράδοση είναι μία από τις εικόνες που αγιογράφησε ο Απόστολος Λουκάς. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Κεραμωτή, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο. Άφιξη τακτοποίηση στα δωμάτια και πρώτη γνωριμία με το Λιμένα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας για φαγητό εξ ιδίων. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, του προστάτη του νησιού, όπου φυλάσσετε καρφί της Σταυρώσεως του Χριστού και η Θαυματουργή εικόνα του Ταξιάρχη. Συνεχίζουμε για την Αλυκή µε τα αρχαία ορυχεία μαρμάρου και για την Ποταμιά. Έπειτα αναχωρούμε για την Παναγιά, ένα γραφικό ορεινό χωριό με σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθμό και την αξιόλογη εκκλησία της Παναγίας. Ελεύθερος χρόνος. Καταλήγουμε στο Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού. Εδώ θα δούμε τα ερείπια του ιερού του Ποσειδώνα, του ιερού του Διονύσου και της Αγοράς, το αρχαίο Θέατρο, την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και στη συνέχεια θα δειπνήσουμε µε την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για τον Ποτό, ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο χωριό, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Θεολόγο, ένα όμορφο χωριό σε υψόμετρο 220 μέτρων, µε παλιά αρχοντικά και πλακόστρωτα δρομάκια. Αποτελεί τουριστικό κέντρο και υπήρξε πρωτεύουσα του νησιού. Το χωριό φημίζεται για την κουζίνα του και συγκεκριμένα για τα κρεατικά του με πιο δημοφιλές το κατσικάκι. Εδώ θα απολαύσουμε το μεσημεριανό Πασχαλινό μας γεύμα. Επόμενος σταθμός τα Λιμενάρια, όπου θα γνωρίσουμε τη δεύτερη μεγαλύτερη κωμόπολη του νησιού, με μοναδική θέα προς το Αιγαίο πέλαγος, το Άγιο όρος και τη Λήμνο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο Λιμένα, όπου θα πραγματοποιήσουμε τις τελευταίες αναμνηστικές αγορές στην κεντρική αγορά και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Επιβίβαση στο πλοίο προς Κεραμωτή. Άφιξη και αναχώρηση για την υπέροχη Καβάλα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ και φαγητό. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Additional information

Included
Τις μεταφορές µε πούλμαν
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
Συνοδό
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Breakfast
Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης
V.A.T
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Prices

DEPARTUREΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟMEALPRICEΠΑΙΔΙ 02-12 ΕΤΩΝSINGLE BED ROOMNOTES
03/054Hotel GALAXY 3* ΛιμέναςBreakfast189€135€100€+ 60€ τα 2 εορταστικά

Skip to content