PREVEZA

price from

149

PREVEZA

PREVEZA

PREVEZA

Παρέλαση κομιτάτου στην Πρέβεζα και Καρναβάλι Λευκάδας

Τιμή Συμμετοχής από 149€

Αναχώρηση 16 & 23/03

Σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Αναχώρηση στις 07:30. Δια μέσω Γρεβενών – Ιωαννίνων φτάνουμε στην Πάργα όπου θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία, στα στενά και τις ανηφοριές της πανέμορφης πόλης. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα θα βρεθούμε στο κέντρο της πόλης όπου γίνεται ένα υπαίθριο καρναβαλίστικο πάρτυ. Στη συνέχεια θα δούμε τη μεγάλη με άρματα παρέλαση του Κομιτάτου. Σημείο αναφοράς, το κέφι, ο ρυθμός και οι απίστευτες μεταμφιέσεις, το πάθος και η αγάπη των καρναβαλιστών που μετέτρεψαν την πόλη στον απόλυτο Ηπειρώτικο καρναβαλίστικο προορισμό. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για Λευκάδα. Θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο, τη δηµοτική Βιβλιοθήκη και το Μουσείο φωνογράφων το οποίο είναι ατοµική συλλογή και περιλαμβάνει ενθυµήµατα της ροµαντικής Λευκάδας. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς. Αναχωρούμε για προσκύνημα στην πολιούχο του νησιού Παναγία Φανερωµένη, με σπουδαίο εκκλησιαστικό μουσείο και υπέροχη θέα στην πόλη. Έπειτα θα παρακολουθήσουμε τη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων, κατά μήκος της κεντρικής αγοράς της πόλης. Επιστρέφουμε στην Πρέβεζα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε τη λίμνη Ζηρού, που αποτελεί ένα μνημείο της φύσης, που η ομορφιά του είναι εφάμιλλη λιμνών της κεντρικής Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής. Αποτελεί ένα ιδιότυπο πάρκο, που δεν το δημιούργησε ο άνθρωπος, αλλά η ίδια η φύση. Χρόνος για έναν απολαυστικό χαλαρωτικό καφέ. Συνεχίζοντας φτάνουμε στα πανέμορφα Γιάννενα. Χρόνος αρκετός για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων και με τις απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη πόλη μας, κρατώντας ενέχυρο τις πανέμορφες εικόνες που μας αφήνει η περιπλάνηση μας.

Additional information

Τις μεταφορές με πούλμαν
Tours mentioned in the program.
Συνοδό
Δύο Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
Half board
Liability insurance
V.A.T.
Entrances to museums, archeological sites and whatever is mentioned in the program as optional
Accommodation tax

Prices

DEPARTUREHOTELSΗΜΕΡΕΣMEALPRICECHILD 02-12YEARS OLDΕΠΙΒ/ΝΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ NOTES
16 & 23/03Hotel DALUZ 4*3Breakfast149€99€60€
16 & 23/03Hotel DIONI BOUTIQUE 4* κεντρικό3Breakfast169€109€85€

Skip to content