ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

price from

140

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Τιμή Συμμετοχής από 140€

Αναχώρηση 16/03

Σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Αναχώρηση στις 8:30. Στάση στα Γιάννενα. Επίσκεψη στην παλιά πόλη. Συνεχίζουμε για Άρτα. Επίσκεψη και προσκύνημα στην εκκλησία – μουσείο της Παναγίας Παρηγορήτισσας και στην εκκλησία Αγίας Θεοδώρας. Αναχώρηση για Πρέβεζα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Αναχώρηση για την αρχαία ρωμαϊκή πόλη Νικόπολη με τα εκπληκτικά ψηφιδωτά, το αρχαίο ωδείο και το αρχαίο θέατρο. Στη συνέχεια μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας Πρέβεζας – Ακτίου άφιξη στη Λευκάδα. Αναχώρηση για μία γνωριμία με την πατρίδα του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη. Θα επισκεφτούμε τα πιο αξιόλογα μέρη του νησιού όπως το μοναστήρι της Φανερωμένης με την μοναδική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο και την πόλη της Λευκάδας. Χρόνος ελεύθερος για να παρακολουθήσουμε την καρναβαλική παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, την γνωστή ως « Φαρομανητά». Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πρέβεζα. Όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει το καρναβαλικό κομιτάτο που στήνεται κάθε χρόνο στην Πρέβεζα και να διασκεδάσει με την ψυχή του! Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Αναχώρηση για Πάργα. Χρόνος ελεύθερος. Γεύμα εξ ιδίων. Με καθ’ οδόν στάση, άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Additional information

Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν
Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDON BEACH 4* στην Καστροσυκιά Πρεβέζης
Breakfast
Scheduled tours
Leader - escort
Liability insurance
V.A.T.
Φόρος διαμονής υπέρ Ελληνικού Δημοσίου, τα επιπλέον γεύματα, τις εισόδους αρχαιολογικών χώρων ή μουσείων και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
The tour guide has the right to change the program for your best service
Δωρεάν Parking για το Ι.Χ. σας σε φυλασσόμενες εγκαταστάσεις

Prices

DEPARTUREHOTELSΗΜΕΡΕΣMEALPRICECHILD 02-12YEARS OLDΕΠΙΒ/ΝΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ NOTES
16/03POSEIDON BEACH 4*3Breakfast140€60€

Skip to content