Home Phone EXCURSIONS
ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

219

219

Online Reservation

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

price from

219

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δελφοί – Αράχωβα – Τρίκαλα Κορινθίας – Λίμνη Δόξας – Παναγιά Κανδύλα – Λεβίδι.

Αναχώρηση 23 & 30/12

Τιμή Συμμετοχής 219€ With Breakfast
Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στο Λουτράκι. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα. Στη συνέχεια φτάνουμε στην Κόρινθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μια βόλτα γνωριμίας στον πλούσιο από μαγαζιά και καφετερίες πεζόδρομο της πόλης θα καλύψει τη μέρα μας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την ορεινή Κορινθία, η οποία θα μας εντυπωσιάσει. Ανεβαίνοντας το βουνό Ζήρεια και διασχίζοντας τα γραφικά χωριουδάκια φθάνουμε στα Τρίκαλα (τρεις συνοικίες) και συνεχίζοντας την πανέμορφη καταπράσινη διαδρομή μας φθάνουμε στο Φενεό και στη λίμνη της Δόξας. Τοπίο καταπληκτικό, ή αλλιώς « Κορινθιακή Ελβετία». Το ποντικονήσι της Δόξας με τον Άγιο Φανούριο και λίγο πιο πάνω ο Άγιος Γεώργιος του Φονιά συνθέτουν εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς. Συνεχίζοντας προς Στυμφαλία, την αρχόντισσα της περιοχής, θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Στυμφαλίας.Το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας έχει σκοπό να καταδείξει την αλληλεξάρτηση ανθρώπου και φύσης, καθώς και την αρμονική συνύπαρξή τους στη λεκάνη της Στυμφαλίας. Θα γευματίσουμε τις παραδοσιακές τοπικές νοστιμιές στην Καστανιά. Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής θα πιούμε τον καφέ μας στο χωριό Κάλιανοι, που αποτελεί πραγματικό στολίδι της φύσης. Η ανθρώπινη παρουσία σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχωρούμε για το Λεβίδι, κωμόπολη της Αρκαδίας, χτισμένη στις ανατολικές πλευρές του Μαίναλου σε υψομ. 850μ., και από εκεί στην Παναγιά Κανδήλα. Σφηνωμένη μέσα στη σπηλιά ενός αγέρωχου βράχου, εντυπωσιακή, χτίστηκε όχι εκεί που σκόπευαν οι άνθρωποι, αλλά εκεί που υπέδειξε το Άγιο φως. Έχει μείνει στην ιστορία γνωστή για την προσφορά και την συμμετοχή στην Ελληνική Επανάσταση, λόγω του οχυρού της θέσης της και της αγωνιστικότητας των μοναχών της. ( το 1937 έγινε γυναικεία μονή).Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Αρχαία Νεμέα που ήταν ιερό μέρος όπου διεξάγονταν αθλητικοί αγώνες προς τιμήν του Δία. Στη μυθολογία η Νεμέα ήταν γνωστή ως η κατοικία του Λιονταριού της Νεμέας, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής. Άφιξη και περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Σήμερα η μέρα μας θα ξεκινήσει με την επίσκεψη μας στο βράχο της Ακροκορίνθου σε ύψος 575μ. Στο εσωτερικό του υπάρχουν απομεινάρια ναών από όλες σχεδόν τις χρονικές περιόδους. Η θέα προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα εκπληκτική. Η νέα πόλη της Κορίνθου, το Λουτράκι, η θάλασσα του Κορινθιακού, αλλά και του Σαρωνικού, οι πεδιάδες της Κορινθίας, και άλλα ανάλογα με την καθαρότητα της ατμοσφαίρας. Kαι η επιστροφή μας αρχίζει. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Additional information

Bus transport
Tours mentioned in the program
Συνοδό
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Breakfast
Liability insurance
V.A.T.
Entrances to museums, archeological sites and whatever is mentioned in the program as optional
Accommodation tax

Prices

DEPARTUREΗΜΕΡΕΣHOTELSMEALPRICEΠΑΙΔΙ 05-12ΕΤΩΝSINGLE BED ROOMNOTES
23 & 30/124EPHIRA 3*, ΚόρινθοςBreakfast219€149€75€

Skip to content