ΟΧΡΙΔΑ

price from

179

ΟΧΡΙΔΑ

ΟΧΡΙΔΑ

Οχρίδα

Αναχώρηση στις 03 & 04/05

Τιμή Συμμετοχής 179€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πλήρη Διατροφή
Accommodation in 4 * Hotels
Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

1η ημέρα: Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΙΤΟΛΑ - ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.)

Αναχώρηση το πρωί και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας, άφιξη στο φυλάκιο της Νίκης, έλεγχος διαβατηρίων και στάση στα Duty free. Φτάνουμε στη Μπίτολα, το γνωστό μοναστηράκι. Χρόνος για περιήγηση στην πόλη και προαιρετικό γεύμα. Αναχώρηση για την Οχρίδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Προσκύνημα Επιταφίου σε ορθόδοξη εκκλησία της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και φθάνουμε στο Μουσείο Νερού, την προϊστορική πόλη στο νερό ή όπως είναι γνωστή ως «Ο κόλπος των οστών». Θα θαυμάσουμε ένα Πλωτό Μουσείο, μοναδικό στο είδος του, στο οποίο στήθηκε ένας προϊστορικός οικισμός σε 8.500 τ.μ. Συνεχίζουμε για το Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες, που βρίσκεται στη νότια πλευρά της λίμνης. Εδώ μπορείτε να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη της Οχρίδας. Θα έχουμε την ευκαιρία να περιδιαβούμε τα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης με τα γραφικά μαγαζάκια και να απολαύουμε τον καφέ μας, με θέα την πανέμορφη λίμνη. Το βράδυ δείπνο και θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση στην πόλη της Οχρίδας όπου θα επισκεφτούμε τους Βυζαντινούς θησαυρούς της Ιερουσαλήμ των Βαλκάνιων. Θα δούµε το μεγαλοπρεπές άγαλµα των αδερφών Κύριλλου και Μεθόδιου και θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης για ψώνια και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύµα και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στη γειτονική Στρούγκα, για να κάνουμε μια βόλτα στα σοκάκια της γραφικής κωμόπολης. Επίσκεψη στο μουσείο φυσικής Ιστορίας του Ρώσου γιατρού Νικολάι Νεζλομπίνσκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για μια υπέροχη μίνι κρουαζιέρα στη λίμνη ( προαιρετικά), ή μια βόλτα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για γεύμα. Και η επιστροφή μας αρχίζει. Με διάφορες απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη.

Additional information

Included
Bus transport
Tours mentioned in the program.
Συνοδό
Accomodation in the hotel
Πλήρη διατροφή
Liability insurance
VAT
Entrances to museums, archeological sites and what is mentioned in the program as optional
Στο 3ημερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 3η μέρα και η περιήγηση στην πόλη της Οχρίδας γίνεται το απόγευμα της 2ης μέρας

Prices

DEPARTUREHOTELSΗΜΕΡΕΣMEALDOUBLEΠΑΙΔΙΑ 02-12CHARGE OF SINGLENOTES
03/05AQUALINA 4*4Πλήρης Διατροφή239€159€75€
04/06AQUALINA 4*3Πλήρης Διατροφή179€119€55€
Skip to content