ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

price from

139

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ

Αναχώρηση 16 & 23/03

Τιμή συμμετοχής από 139€ με πρωινό σε 3* ξενοδοχείο

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Αναχώρηση το πρωί και κατευθυνόμαστε προς το περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του & το θρύλο του πρωτομάστορα. Έπειτα συνεχίζουμε για την Αμφιλοχία, μια μικρή παραθαλάσσια πόλη 6.000 κατοίκων όπου βρίσκεται στο μυχό του Αμβρακικού κόλπου. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα. Άφιξη στο Μεσολογγι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ξεκινάμε την περιήγηση μας στην πόλη του Μεσολογγίου. Θα επισκεφτούμε το σπίτι του Γρηγορίου Παλαμά, το ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και τις περίφημες λιμνοθάλασσες του Μεσολογγίου. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αφού επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων, αναχωρούμε για να περάσουμε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση χαρά γέλιο. Στην Πάτρα την πόλη όπου γίνεται το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας μας θα ζήσουμε αξέχαστες ώρες. Η παρέλαση του καρναβαλιού και η κατάλληλα στολισμένη πόλη θα μας φιλοξενήσει μέχρι το απόγευμα που θα πάρουμε τον δρόμο για το Μεσολόγγι. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την παραμυθένια Ναύπακτο. Χρόνος για καφέ στο γραφικό λιμανάκι με το άγαλμα του Ανεμογιάννη, και συνεχίζοντας το δρόμο μας θα καταλήξουμε στο ιστορικό Γαλαξίδι όπου θα παρακολουθήσουμε τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, τα γνωστά Αλευρομουτζουρώματα. Η επιστροφή μας αρχίζει. Με τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

Additional information

Τις μεταφορές με πούλμαν
Περιηγήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα
Πρωϊνό
Συνοδό
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Liability insurance
V.A.T.
Entrances to museums, archeological sites and whatever is mentioned in the program as optional
Οι δηµοτικοί φόροι διαµονής

Prices

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΤΙΜΗ ΔΙΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ 02-12ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥNOTES
16 & 23/033Hotel LIBERTY 3*139€99€45€

Skip to content