ΛΕΥΚΑΔΑ

price from

199

ΛΕΥΚΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Άρτα – Πρέβεζα – Πήγες Αχέροντα – Ιωάννινα.

Αναχώρηση στις 03/05

Τιμή συμμετοχής από 199€ με πρωινό

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

1η ηµέρα: Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ (400χλμ.)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μέσω Εγνατίας οδού και μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Άρτα, όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύρι της. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πρέβεζα, όπου θα δούμε το Βενετσιάνικο φρούριο του Αγ. Ανδρέα και τον πεζόδρομο με το Βενετσιάνικο ρολόι στη Μητρόπολη της πόλης, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό. Συνεχίζουμε για το στολίδι του Ιονίου, τη Λευκάδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο, για τη γνωριμία µας µε την ανατολική πλευρά του νησιού. Ακολουθώντας τον δρόμο µε νότια κατεύθυνση, παράλληλα με την ανατολική ακτή του νησιού, περνάμε από τη Λυγιά και τη Νικιάνα, για να καταλήξουμε στο δημοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο του νησιού, το Νυδρί. Από εκεί για όσους το επιθυμούν, θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια μοναδική, προαιρετική κρουαζιέρα στα Πριγκιπονήσια, το Μεγανήσι, τη Μαδουρή του Βαλαωρίτη και τον Σκορπιό, το νησί του Ωνάση. Και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα φτάσει μέχρι και το Φισκάρδο. Για όποιον δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την κρουαζιέρα θα μεταβούμε στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουμε το μοναδικό έθιμο, κατά το οποίο η φιλαρμονική της Λευκάδας παίζει στους δρόμους χαρούμενους σκοπούς, ενώ οι νοικοκυρές πετούν και σπάζουν από τα σπίτια τους διάφορα πήλινα αγγεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Ανάστασης. Διανυκτέρευση.

Πρωινό αναχώρηση για να πραγματοποιήσουμε την επίσκεψή μας στην κυρά της Λευκάδας, την Παναγιά Φανερωμένη, σημείο αναφοράς των απανταχού Λευκαδιτών, καθώς είναι πολιούχος και προστάτιδα του νησιού. Συνεχίζοντας και αφού περάσουμε το παραδοσιακό παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικήτα, φτάνουμε στο Καλαµίτσι µε τη φημισμένη παραλία «κάθισμα», όπου και θα απολαύσουμε τον καφέ µας, έχοντας καταπληκτική θέα. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα. Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στη χώρα της Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την όμορφη Πάργα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στην γραφική πόλη που είναι κτισμένη αμφιθεατρικά και απλώνεται έως τα παράλια του Ιονίου Πελάγους. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις πηγές του Αχέροντα, όπου θα απολαύσουμε το μοναδικό τοπίο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό εξ ιδίων. Συνεχίζουμε για τα πανέμορφα Ιωάννινα, όπου θα έχουμε χρόνο για μια βόλτα κατά μήκος της λίμνης Παμβώτιδας και για τον απογευματινό μας καφέ. Αναχώρηση και με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Additional information

Included
Bus transport
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NIRIKOS 2*
Tours mentioned in the program.
Experienced escort
Liability insurance
V.A.T.
Breakfast
Τα εισιτήρια για την κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
Entrances to museums, archeological sites and whatever is mentioned in the program as optional
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Prices

DEPARTUREΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟMEALPRICEΕΠΙΒ.ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝNOTES
03/054NIRIKOS 2*, πόληBreakfast199€120€135€+ 60€ τα 2 εορταστικά
03/054PEGASUS 2*, πόληΗμιδιατροφή (εορταστικά)259€135€135€

Skip to content