ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

price from

169

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

CARNIVAL IN CORFU

Ζήστε την μαγεία του Βενετσιάνικου Καρναβαλιού της Κέρκυρας

Τιμή Συμμετοχής από 169€ με πρωινό ή ημιδιατροφή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*
Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων και θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με τις ομορφιές του ιστορικού κέντρου της πόλης. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στο φημισμένο Κανόνι. Εδώ θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Το απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι όπου θα επισκεφτούμε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο. Ανοίγουν για το κοινό οι εξωτερικοί-ανοιχτοί χώροι του Αχίλλειου Μουσείου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα αποκατεστημένα μαρμάρινα αγάλματα των κήπων. Μεταφορά στην πόλη της Κέρκυρας όπου θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας και τη μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης και τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Xρόνος ελεύθερος για να παρακολουθήσουμε τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις του Δήμου Κέρκυρας στην όμορφη πλατεία, όπου θα δούμε την παρέλαση των καρναβαλιστών με τις Βενετσιάνικες Στολές που καταλήγει στο Δημαρχείο της πόλης και θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του Βενετσιάνικου Καρναβαλιού. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας. Αναχώρηση για το λιμάνι απ’όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Με διάφορες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση επιστρέφουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

Additional information

Bus transport
Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.
Tours mentioned in the program.
Συνοδόw
Accomodation in the hotel
Πρωινό ή ημιδιατροφή
Liability insurance
V.A.T.
Entrances to museums, archeological sites and whatever is mentioned in the program as optional
Accommodation tax

Prices

DEPARTUREHOTELSMEALPRICECHILD 02-12YEARS OLDSINGLE BED ROOMNOTES
16 & 23/03Hotel HELLINIS 3*Breakfast169€119€60€
16 & 23/03Hotel ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 4*Half board189€129€60€

Skip to content