ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

price from

209

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Ζήστε την μαγεία του Βενετσιάνικου Καρναβαλιού

Αναχώρηση 15/03

Τιμή συμμετοχής από 209€ με πρωινό ή ημιδιατροφή

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί για Ηγουμενίτσα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Κέρκυρα. Μετά την άφιξη μας θα έχουμε μία πρώτη γνωριμία με τις ομορφιές του ιστορικού κέντρου της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό Γαστούρι όπου θα ξεναγηθούμε σε μία από τις σημαντικότερες βασιλικές επαύλεις το Αχίλλειο. Ανοίγουν για το κοινό οι εξωτερικοί-ανοιχτοί χώροι του Αχίλλειου Μουσείου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα αποκατεστημένα μαρμάρινα αγάλματα των κήπων. Χτίστηκε το 19o αιώνα κατά παραγγελία της Αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, πιο γνωστή ως Σίσσυ. Συνεχίζουμε για το ιστορικό κέντρο της πόλης. Περνώντας από τα όμορφα καντούνια βλέπουμε την εβραϊκή συναγωγή, το φημισμένο ενετικό πηγάδι στην πλατεία κρεμαστής περιτριγυρισμένο από γραφικά ενετικά κτίσματα που η ομορφιά τους διατηρείται ακόμα και σήμερα. Η ξενάγηση μας καταλήγει στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα η ιστορία του ναού και ο βίος του Αγίου εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης για φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας και το μοναστήρι της Παναγίας. Το πρώτο κτίσμα δημιουργήθηκε το 1228 ενώ την τελική του μορφή με διάφορες προσθήκες όπως η βόρεια είσοδος την πήρε το 1722. Δίπλα στην μονή θα δούμε ένα μικρό μουσείο με παλαιά θρησκευτικά κειμήλια και αλλά διαφορετικού ενδιαφέροντος εκθέματα όπως οστά φάλαινας. Στην περιοχή επίσης δεσπόζει και ένα παλαιού τύπου ρώσικο κανόνι με το οικόσημο των Ρομανώφ που θυμίζει την παρουσία των Ρώσων το 1799. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη ώστε να απολαύσουμε την καρναβαλιστική παρέλαση με τις βενετσιάνικες στολές. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για την περιοχή Κανόνι όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας βλέποντας την μαγική θέα με το Ποντικονήσι. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το λιμάνι και επιβιβαζόμαστε στο πλοίο. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και μεταφορά στα Ιωάννινα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και άφιξη το βράδυ.

Additional information

Bus transport
Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.
Συνοδό
Tours mentioned in the program.
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Πρωινό ή ημιδιατροφή
V.A.T.
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
Accommodation tax

Prices

DEPARTUREΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΗΜΕΡΕΣMEALPRICESINGLE BED ROOMΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝNOTES
15/03Hotel HELLINIS 3* Κανόνι4Breakfast209€85€139€
15/03Hotel ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 4*4Half board229€85€149€

Skip to content