ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΠΟΚΡΙΕΣ

price from

175

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΠΟΚΡΙΕΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Ζήστε την εμπειρία της αποκριάς με το Βενετσιάνικο καρναβάλι της Κέρκυρας

Αναχωρήσεις 16/03

Τιμή συμμετοχής από 175€ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

 

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Αναχώρηση στις 07.00. Με καθ’ οδόν στάση για καφέ, άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Απόπλους για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στο Κανόνι στη νότια άκρη του ακρωτηρίου της Παλαιόπολης. Η περιοχή του Κανονιού είναι μια από τις γραφικότερες της Ελλάδος με θέα τα δύο νησάκια, τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Επίσκεψη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας και στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο και την πλατεία Σπιανάδα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Κέρκυρας που τις μέρες των Απόκριων θυμίζει την Βενετία. Βενετσιάνες και Βενετσιάνοι κάνουν «σουλάτσο» στα καντούνια, μασκαράδες με πολύχρωμες και ευφάνταστες στολές, κάνουν τη δική τους «φασαρία», ενώ οι πλατείες μεταμορφώνονται σε θερινά θέατρα και «παλάτσο» όπου διοργανώνονται μασκέ χοροί και θεατρικά δρώμενα με πλούσια σάτιρα τα γνωστά «πετεγολέτσα» ή «πέντε γόλια». Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Αναχώρηση για τα Γιάννενα, όπου θα επισκεφθούμε το Δημοτικό μουσείο που στεγάζεται στο τζαμί του Ασλάν Πασά. Προαιρετική επίσκεψη στο νησί της Κυράς Φροσύνης με τα πολλά μοναστήρια. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, όπου το 1822 σκότωσαν τον Αλή Πασά. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Με καθ’ οδόν στάση, άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Additional information

Transportation by luxury, safe bus
Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ELEA BEACH 4* στη Δασιά
Breakfast
Experienced escort
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στις διαδρομές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα
V.A.T.
Liability insurance
Φόρο διαμονής, ποτά, επιπλέον γεύματα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι άλλο αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
The tour guide has the right to change the program for your best service
Δωρεάν Parking για το Ι.Χ. σε φυλασσόμενες εγκαταστάσεις

Prices

DEPARTUREΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΗΜΕΡΕΣMEALPRICEΜΟΝΟΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝNOTES
16/03ELEA BEACH 4*3Breakfast175€65€

Skip to content