ROUND OF PELOPONNESE

price from

255

ROUND OF PELOPONNESE

ROUND OF PELOPONNESE

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΦΟΙ – ΠΑΤΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΟΛΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αναχωρήσεις 03/05

Τιμή συμμετοχής από 255€ με πρωινό

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

1η ηµέρα: Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΠΑΤΡΑ (500χλμ.)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί. Μετά τις απαραίτητες στάσεις και δια μέσου Μπράλου και Άμφισσας, άφιξη στους Δελφούς. Με την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο, σε μια μεριά της Ελληνικής γης, που καθηλώνει. Αναχώρηση και στάση για γεύμα εξ ιδίων στην Ιτέα. Συνεχίζουμε περνώντας από το Γαλαξίδι, και φτάνουμε στην πανέμορφη Ναύπακτο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στο γραφικό λιμάνι της πόλης. Μέσω της επιβλητικής γέφυρας Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στην Πάτρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη της Πάτρας και να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την αρχαία Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο, και εν συνεχεία αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας, την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Εδώ θα δούμε την παλιά πόλη με την ιστορική εκκλησία των Αποστόλων και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα εξ ιδίων. Επόμενος και τελευταίος σταθμός μας η Σπάρτη, πρωτεύουσα της Λακωνίας. Το απόγευμα, αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Στη συνέχεια θα δειπνήσουμε με παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση

Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική Μάνη, την ξερή γη με τους με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και πάνω. Εδώ βρίσκεται η Αρεόπολη και το χωριό Διρός, με τα περίφημα σπήλαια Διρού, τα οποία θα θαυμάσουμε από κοντά. Συνεχίζουμε μέσω Γυθείου για να φθάσουμε στη Σπάρτη όπου θα μας περιμένει Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την μεσαιωνική, βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, την πανέμορφη Μονεμβασιά, σμιλεμένη στον βράχο σαν γλυπτό. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε και να απολαύσουμε τον καφέ μας σ’ ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ξεκινάμε για την ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, μια ιστορική πόλη που ισορροπεί, στον απόκρημνο Ταΰγετο, αγναντεύοντας από ψηλά τον λακωνικό κάμπο. Αναχώρηση για τις Μυκήνες όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Επόμενη στάση για περιήγηση στη γραφική πόλη του Ναυπλίου και στην Παλιά Πόλη (Ανάπλι) με τη σαγηνευτική γοητεία των πλακόστρωτων στενών. Πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο, όπου θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και θα ανεβούμε στον βράχο του Παλαμηδίου με την πανοραμική θέα. Το οδοιπορικό μας τελειώνει στο Τολό, ένα τουριστικό θέρετρο με πολλά μαγαζιά, ταβέρνες και καφέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

After breakfast departure for Ancient Epidaurus, where we will visit the museum and admire the ancient theater. Of all the ancient theaters, the theater of Epidaurus is the most beautiful and the best preserved. Intended for the entertainment of the patients of the Asclepieion, it had a capacity of 13,000 spectators. Then, we pass the Isthmus of Corinth and end up in the cosmopolitan Loutraki where we will have time for coffee and food. After making the necessary stops, arrival at night in our city.

Additional information

Included
Bus transport
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία
The tours and excursions as mentioned in the program
Experienced escort
Liability insurance
V.A.T.
Breakfast
Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων, το εισιτήριο του καραβιού για Ύδρα και Σπέτσες και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Prices

DEPARTUREΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟMEALPRICECHILD 02-12YEARS OLDΜΟΝΟΚΛΙΝΟNOTES
03/055MEDITERRANEE 3*, Πάτρα DIOSCOURI 3*, Σπάρτη EPIDAVRIA 3*, ΤολόBreakfast255€155€95€+ 60€ τα 2 εορταστικά

Skip to content