ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ

price from

185

ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ

ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ

ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ

Αναχώρηση 16/03

Τιμή Συμμετοχής 185€ Με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο
Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Αναχώρηση στις 07.30. Με ενδιάμεση στάση για καφέ και φαγητό, άφιξη στους Δελφούς. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Συνεχίζουμε για την Άμφισσα. Εκεί θα παρακολουθήσουμε το έθιμο της «Νύχτας των Στοιχειών». Στους δρόμους και τα σοκάκια της παλιάς πόλης περιφέρονται πλάσματα αλλόκοτα και υπερφυσικά. Ξωτικά, Νεράιδες, Ντεβέτσκες, Μποτσνάκηδες, Ξυλένιοι, Αχυρένιοι κ.α. καθώς το παρελθόν ξαναζεί στο παρόν σε μία ατμόσφαιρα μυστηριακή. Επιστροφή στους Δελφούς. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, που οι αρχαίοι αποκαλούσαν «Ομφαλό της Γης» και στο αρχαιολογικό μουσείο, όπου θα θαυμάσουμε τα μοναδικής ομορφιάς εκθέματα. Συνεχίζουμε για την γραφική Αράχωβα. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και φαγητό. Επιστροφή στους Δελφούς. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Αναχώρηση για το ιστορικό Γαλαξίδι. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο γραφικό χωριό, θαυμάζοντας πανέμορφα σπίτια και θαυμάσιες εκκλησίες. Παράλληλα θα έχουμε χρόνο για να παρακολουθήσουμε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, τα γνωστά «αλευρομουντζουρώματα». Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Additional information

Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν
Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AMALIA 4* στους Δελφούς
Half board
Guided tours according to the program
Leader - escort
Liability insurance
V.A.T.
Φόρο διαμονής, ποτά, επιπλέον γεύματα, φιλοδωρήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Δωρεάν Parking για το Ι.Χ. σας σε φυλασσόμενες εγκαταστάσεις
The tour guide has the right to change the program for your best service

Prices

DEPARTUREΗΜΕΡΕΣHOTELSMEALPRICEΠΑΙΔΙ 05-12ΕΤΩΝSINGLE BED ROOMNOTES
16/033AMALIA 4*Half board185€80€

Skip to content