ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ

price from

179

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ

Ζήστε το μαγικό καρναβάλι της Πάτρας !

Αναχώρηση 16 & 23/03

Τιμή Συμμετοχής 179€ με Πρωινό
Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

Αναχώρηση στις 07.00 και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στην Αθήνα, την μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, με ιστορία μεγαλύτερη από κάθε άλλη πόλη της Ευρώπης και από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, που ξεκινά πριν από 3,000 χρόνια. Η Αθήνα αναφέρεται παγκοσμίως ως το “Λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού” και η “Γενέτειρα της Δημοκρατίας”, λόγω της επίδρασης των πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων της πόλης κατά τη διάρκεια του 5ου και 4ου αιώνα π.Χ. στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο ακόμα και σήμερα. Ξεκινάμε μια οδική περιήγηση σε κάποια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου. Την πλατεία Συντάγματος με τη Βουλή, τον εθνικό κήπο, το Ζάπειο Μέγαρο, το Παναθηναικό στάδιο, τις Στήλες του Ολυμπίου Διός και την Αψίδα του Αδριανού. Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ βόλτα στην Πλάκα και το Μοναστηράκι. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχωρούμε για να περάσουμε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση χαρά γέλιο. Στην Πάτρα την πόλη όπου γίνεται το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας μας θα ζήσουμε αξέχαστες ώρες. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής. Η παρέλαση του καρναβαλιού και η κατάλληλα στολισμένη πόλη θα μας φιλοξενήσει μέχρι το απόγευμα που θα πάρουμε τον δρόμο για την Αθήνα. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση με επίσημο ξεναγό στο νέο υπερσύγχρονο μουσείο της Ακρόπολης, ένα αρχαιολογικό μουσείο επικεντρωμένο στα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης των Αθηνών. Έπειτα κατευθυνόμαστε στον βραχώδη λόφο της Ακρόπολης, που δεσπόζει στο κέντρο της σύγχρονης Αθήνας, και βρισκόταν το σπουδαιότερο και μεγαλοπρεπέστερο ιερό της αρχαίας πόλης, αφιερωμένο, κατά κύριο λόγο, στην προστάτιδα θεά της, την Αθηνά. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που το περιβάλλουν. Αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Additional information

Bus transport
Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Επίσημο ξεναγό για την Ακρόπολη
Συνοδό
Accomodation in the hotel
Breakfast
Liability insurance
V.A.T.
Entrances to museums, archeological sites and whatever is mentioned in the program as optional
Accommodation tax

Prices

DEPARTUREΗΜΕΡΕΣHOTELSMEALPRICECHILD 02-12YEARS OLDSINGLE BED ROOMNOTES
16 & 23/033Hotel ATHENIAN CALLIRHOE 4*Breakfast179€119€70€

Skip to content