ΣΛΟΒΕΝΙΑ & ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

price from

690

ΣΛΟΒΕΝΙΑ & ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ & ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

Βελιγράδι –  Λιουμπλιάνα – Σπήλαια Ποστόινα – Βενετία – Ανκόνα

Αναχώρηση στις 09/08

Τιμή Συμμετοχής 690€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με διατροφή

Accommodation in 4 * Hotels

Name and Surname*
Phone Number*
Email*
Comments
For the purposes of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data in accordance with the Privacy Policy.
I want to receive offers via email and sms

Excursion schedule

1η ημέρα: Αναχώρηση για Βελιγράδι (630χλμ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας. Με τις απαραίτητες στάσεις στα σύνορα και τις ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην όμορφη πόλη. Ξεκινάμε την περιήγηση μας στη Σέρβικη πρωτεύουσα. Θα δούμε το φρούριο Καλεμεγκντάν, με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της Αναγέννησης. Θα δούμε επίσης τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου. Επίσης θα θαυμάσουμε τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό με τους τάφους των Σέρβων πριγκίπων του Οίκου Ομπρένοβιτς και την εκκλησία του Αγίου Σάββα, που αποτελεί τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Στην συνέχεια, στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα όπως το Εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο, ένα κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και ξεκινάμε για το Ζάγκρεμπ θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Πέτρινη Πύλη με την ζωγραφιά της Παναγίας, το προεδρικό παλάτι και το κοινοβούλιο. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την όμορφη Λιουμπλιάνα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .

Πρωινό και ξεκινάμε την γνωριμία μας με την πανέμορφη πόλη. Θα επισκεφτούμε την παλιά πόλη, το δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, την γέφυρα των Δράκων και τις Τρεις γέφυρες, την αγορά, την πλατεία Presernov, το παλάτι του επισκόπου με την βιβλιοθήκη και το κάστρο. Επόμενος μας σταθμός τα μεγαλοπρεπή σπήλαια Ποστόινα, που θεωρούνται τα δεύτερα σε μέγεθος σπήλαια της Ευρώπης. Με ειδικό τρενάκι διασχίζουμε ένα μεγάλο τμήμα του μεγάλου σπηλαίου και απολαμβάνουμε το μοναδικό φαντασμαγορικό εσωτερικό διάκοσμο, από σταλακτίτες και σταλαγμίτες διαφόρων σχημάτων και αποχρώσεων. Επιστροφή στην Λιουμπλιάνα το απόγευμα.

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βενετία με ιδιωτικό βαπορέτο. Στην περιήγηση μας στη “πόλη των Δόγηδων” που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά, τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ. Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων, την γέφυρα των Στεναγμών. Ελευθερος Χρόνος και. Διανυκτέρευση στη περιοχή της Βενετίας , το Μέστρε.

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη «των αιώνιων ερωτευμένων», την πανέμορφη και γραφική Βερόνα. Εδώ θα θαυμάσουμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι, που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Συνεχίζουμε για το πιο όμορφο χωριό της λίμνης Γκάρντα, το Σιρμιόνε, όπου θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο Μέστρε .

Πρωινό και αναχώρηση για την Ανκόνα απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής. Διανυκτέρευση εν πλω

Arrival at the port and with intermediate stops departure for our city.

Additional information

Included
Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Διαμονή σε 3* & 4* ξενοδοχεία με ημιδιατροφή
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε καμπίνες ΑΒ4/τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες για την διαδρομή Ιταλία – Ελλάδα
Experienced Leader - Escort of our office
Liability insurance
Πρωινό & 5δείπνα
Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους και όπου αλλού απαιτείται, εκδρομές, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Local Municipal Taxes & Check Points
Porters & Tips
Ταξιδιωτική Ασφάλιση 25 € ανά άτομο
Βαπορέττο Βενετίας ( 20€ ανά άτομο)
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Prices

DEPARTUREHOTELSMEALPRICEΠΑΙΔΙ 05-12ΕΤΩΝSINGLE BED ROOMNOTES
09/084* Πρωινό & 5 δείπνα690€620€190€Check point και δημοτικοί φόροι 60€

Skip to content