Home Phone ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

690

690

Online Κράτηση

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

τιμή από

690

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Μιλάνο, Λουγκάνο, Λουκέρνη, Ζυρίχη, Βέρνη, Λωζάνη, Γενεύη, Μπολόνια

Αναχωρήσεις στις 23/12

Τιμή Συμμετοχής 690€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Διαμονή σε 3* ή 4* Ξενοδοχεία
Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση το μεσημέρι και αναχώρηση για Πάτρα ή Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

Άφιξη στην Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για Μιλάνο. Στην περιήγηση μας στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό Duomo γοτθικού ρυθμού, σήμα κατατεθέν του Μιλάνο, την ιστορική Galleria Vittorio Emmanuelle με τα διάσημα πολυκαταστήματα, την περίφημη ‘Σκάλα’ – την Όπερα του Μιλάνο, καθώς και το Κάστρο Σφόρτσα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και πρώτη μας σύντομη στάση στο Λουγκάνο, την ιταλική πόλη της Ελβετίας με την ομώνυμη λίμνη. Θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες και βόλτα στις όχθες της λίμνης με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επόμενος μας προορισμός η πανέμορφη Λουκέρνη. Το σπουδαιότερο αξιοθέατο της είναι η ξύλινη σκεπαστή γέφυρα Καπελμπρίκε, που χρονολογείται από τον Μεσαίωνα και απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε πίνακες ζωγραφικής, και η παλιά πόλη με τα σπίτια του 17ου αιώνα, με τις ζωγραφισμένες προσόψεις και τα πλακόστρωτα δρομάκια. Κατόπιν συνεχίζουμε για Ζυρίχη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και περιήγηση στην πανέμορφη πόλη. Η Ζυρίχη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της. Θα δούμε το ναό του Αγ. Πέτρου, στην Παλιά Πόλη με τον μεγαλύτερο δίσκο ρολογιού στην Ευρώπη, το οποίο έχει διάμετρο 8,7μέτρα, τον καθεδρικό ναό Φραουμίνστερ, το Δημαρχείο, ένα διώροφο μπαρόκ κτίριο του 17ου αιώνα, το οποίο κοσμείται στην πρόσοψη του από περίτεχνες ζωφόρους. Στη συνέχεια αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου, τους μεγαλύτερους της Ευρώπης, όπου το θέαμα θα μας συναρπάσει. Επόμενος μας σταθμός η γραφική Βέρνη, πρωτεύουσα της Ελβετίας. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο με τα μεσαιωνικά κτίρια, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, και θα δούμε τον Πύργο του Ρολογιού, τον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό, το Κοινοβούλιο, καθώς και το σπίτι όπου έμενε ο Αϊνστάιν   Αναχώρηση για την Γενεύη, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής, διανυκτέρευση.

Σήμερα θα πραγματοποιήσουμε το γύρο της μεγαλύτερης Λίμνης της Ελβετίας, της Λίμνης Λεμάν. Ξεκινώντας θα επισκεφθούμε τη Λωζάνη, όπου θα δούμε το μουσείο των Ολυμπιακών αγώνων, τον καθεδρικό ναό, την παλιά αγορά και την πλατεία Πάλι. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε το Βεβέ με το κτίριο της Nestle και θα έχουμε στάση στο πασίγνωστο Μοντρέ. Συνεχίζουμε διασχίζοντας την Ελβετική Ριβιέρα για να φθάσουμε στο Εβιάν. Στην διαδρομή θα δούμε τον Πύργο Σιγιόν, όπου ο λόρδος Βύρων έγραψε τον Φυλακισμένο της Σιγιόν. Άφιξη κατόπιν στη Γενεύη, έδρα Διεθνών Οργανισμών. Στην περιήγηση μας θα δούμε τον Ναό του Άγιου Πέτρου, το Πανεπιστήμιο, το Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών και τον πασίγνωστο πίδακα των 140 μέτρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση

Πρωινό και αναχώρηση με πρώτη στάση το περίφημο Σαμονί όπου θα έχουμε χρόνο για μια βόλτα. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Εμίλια Ρομάνα, την Μπολόνια. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ελλάδα.

Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε καμπίνες ΑΒ4/τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες για την διαδρομή Ελλάδα–Ιταλία (μετ’ επιστροφής)
Μετακινήσεις–μεταφορές με πολυτελή πούλμαν
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
Πρωινό
Ξεναγήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια Αστικής/Επαγγελματικής Ευθύνης
Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους και όπου αλλού απαιτείται
Τοπικοί Δημοτικοί Φόροι Ξενοδοχείων & Check Points
Αχθοφορικά & Φιλοδωρήματα
Εκδρομές, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗΠΑΙΔΙ 05-12ΕΤΩΝΕΠΙΒ.ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
23/123* ή 4*Πρωινό690€480€200€Check point & δημοτικοί φόροι 60€

Μετάβαση στο περιεχόμενο