Home Phone ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

139

139

Online Κράτηση

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

τιμή από

139

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Άγιοι Σαράντα- Χειμάρρα- Βουθρωτό – Δερβιτσάνι – Αργυρόκαστρο – Βουλιαράτες

Αναχωρήσεις στις 27/10

Τιμή Συμμετοχής  από 139€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Διαμονή σε 4* Ξενοδοχεία με ημιδιατροφή ή πρωινό
Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Με ενδιάμεση στάση έξω από την πόλη των Γρεβενών (για καφέ) φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό Μαυρομάτι. Έλεγχος ταυτοτήτων ή διαβατηρίων, ψώνια από το κατάστημα αφορολόγητων ειδών και μπαίνουμε στο έδαφος της Αλβανίας. Σε μικρή απόσταση από τα σύνορα επίσκεψη στην αρχαία πόλη Βουρθωτό του 7 ου με 6ο αιώνα π.Χ. Αρχαία Ελληνική πόλη και αρχαιολογικός χώρος που βρισκόταν στην ελληνική περιοχή της Ηπείρου η οποία είναι χτισμένη πάνω σε χερσόνησο σε πηλώδες λιμάνι, δίπλα στην διώρυγα Βιβάρι που συνδέει τη λίμνη του Βουρθωτού με το στενό της Κέρκυρας. Διασχίζοντας την πεδιάδα του Βούρκου και τα ελληνόφωνα χωριά προς τα παράλια του Ιονίου απέναντι από την Κέρκυρα, καταλήγουμε στους Άγιους Σαράντα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στην παραλιακή και στο παλιό λιμανάκι. Η πόλη είναι κτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης Ογχησμό που άκμασε στους Ρωμαϊκούς χρόνους καθώς ήταν εμπορικός σταθμός μεταξύ Ηπείρου και Ιταλίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και μέσα από μια διαδρομή με πανέμορφες γαλάζιες παραλίες θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στην παραλιακή πόλη Χειμάρρα, όπου θα δούμε το παλιό χωριό, το ναό των Αγίων Πάντων όπου εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ορθόδοξη εκκλησία που έκτισε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Βόλτα και καφέ στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στους Άγιους Σαράντα και επίσκεψη στο κάστρο του Λεκουρσή το οποίο κτίστηκε με εντολή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή σε ψηλό λόφο με πανοραμική θέα στην πόλη των Αγίων Σαράντα και στην Κέρκυρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχωρούμε για τα ελληνόφωνα χωριά της Δρόπολης και το κεφαλοχώρι της, την Δερβιτσάνη όπου θα ξεναγηθούμε στην εκκλησία της Θεοτόκου. Επόμενη στάση το Αργυρόκαστρο, πόλη προπύργιο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Το ιστορικό κέντρο αποτελεί από το 2005 μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Συνεχίζουμε για την πόλη Τεπελένι όπου θα δούμε τον ανδριάντα του Αλή Πασά, το κάστρο του Τεπελένι και την Κλεισούρα. Συνεχίζοντας θα κάνουμε στάση στους Βουλιαράτες όπου βρίσκεται το Στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων Πεσόντων του 1940-41. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.
Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Διατροφή
Μεταφορές –περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΗΜΕΡΕΣΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗΜΟΝΟΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ 5-12 ΕΤΩΝΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
27/10Hotel PALMA CITY4* Κεντρικό3Πρωινό139€45€99€
27/10Hotel SARANDA INTERNATIONAL 4*3Πρωινό169€55€119€

Μετάβαση στο περιεχόμενο