Search

ΠΑΤΜΟΣ

τιμή από

290

ΠΑΤΜΟΣ

ΠΑΤΜΟΣ

Καλοκαίρι στην Πάτμο

Αναχώρηση στις 18,25/07, 29/08 & 19/09

Τιμή Συμμετοχής 290€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΤΜΟ

Αναχώρηση στις 06.00. Με καθ’ οδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 14.00 για το νησί της Αποκάλυψης την Πάτμο. Άφιξη στο νησί στις 22.20. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Αναχώρηση για το σπήλαιο της Αποκάλυψης όπου αποσύρθηκε ο Ευαγγελιστής Ιωάννης για να γράψει το προφητικό του έργο την Αποκάλυψη , που όπως λέγεται την έγραψε ο μαθητής του Πρόχορος καθ’ υπαγόρευσή του. Συνεχίζουμε για τη ξακουστή Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (1088 μ.Χ.) που δεσπόζει πάνω από τη Χώρα. Επίσκεψη και προσκύνημα στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής και στην Παναγία Διασώζουσα. Χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για να επισκεφτούμε το κάθισμα του Αγίου Νεκταρίου στα Λουκάκια. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Αναχώρηση για ημερήσια προαιρετική εκδρομή στους Λειψούς, που η παράδοση τους θέλει να είναι η μυθική Ωγυγία, το νησί της νύμφης Καλυψούς. Στους Λειψούς θα επισκεφθούμε την Παναγία του Χάρου, σε μια ειδυλλιακή ως σήμερα τοποθεσία, κτισμένη από μοναχούς της Πάτμου, σε βυζαντινό ρυθμό, στα τέλη του 16ου αιώνα μ.Χ. Ιερό κειμήλιο της εκκλησίας η εικόνα της Παναγίας, η οποία ιστορείται να κρατά τον Χριστό όχι ως βρέφος αλλά κρεμασμένο νεκρό στο σταυρό του μαρτυρίου. Γι' αυτό και ονομάστηκε «Παναγιά του Χάρου». Επιστροφή στην Πάτμο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Aναχώρηση για το σπήλαιο της Αποκάλυψης για παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Θεοτόκου. Στη συνέχεια επίσκεψη και προσκύνημα στο Κάθισμα των Αγίων Πάντων, στη βόρεια πλευρά του λιμανιού της Σκάλας. Η παρουσία όμως της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας, "της πάντων χαράς" επεσκίασε την τιμή των Αγίων Πάντων και καθιέρωσε στη λαϊκή συνείδηση το χώρο, ως "Κάθισμα Παναγιάς Κουμάνας". Συνεχίζουμε για να γνωρίσουμε τις παραθαλάσσιες περιοχές Κάμπο και Μελόη. Γεύμα εξ΄ ιδίων. Επιστροφή στη Χώρα. Χρόνος ελεύθερος. Για όσους επιθυμούν μπορούν να ξεκουραστούν στα δωμάτια του ξενοδοχείου με χρέωση 15 € το άτομο.( εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)

Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 00.15 για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται
Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά-Πάτμο - Πειραιά σε οικονομική θέση
Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Έφη στην Σκάλα
Πρωινό
Φόρος διαμονής
Ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια INTERAMERICAN
Φ.Π.Α.
Εισόδους σε μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, η εκδρομή με καραβάκι στους Λειψούς , φόρος διαμονής και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
Δωρεάν Parking για το Ι.Χ. σας σε φυλασσόμενες εγκαταστάσεις

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΗΜΕΡΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
18,25/07 & 29/085ΕΦΗ ( Σκάλα )Πρωινό300€
19/095ΕΦΗ ( Σκάλα )Πρωινό290€

Μετάβαση στο περιεχόμενο