Search

ΚΥΘΗΡΑ

τιμή από

369

ΚΥΘΗΡΑ

ΚΥΘΗΡΑ

ΚΥΘΗΡΑ

Τιμή Συμμετοχής από 369€

Αναχώρηση 16,30/07, 31/08 & 01/09

Σε ξενοδοχεία 3* με πρωινό

Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ (690 χλµ.)

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας φτάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου και µπαίνουµε στην Πελοπόννησο. Ο δρόµος µας οδηγεί στην Τρίπολη, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριµία µε την πόλη. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Σήµερα ξεκινάµε για το Γύθειο. Η όµορφη νησιώτικη πολιτεία θα µας γνωρίσει τις οµορφιές της. Το νησάκι Κρανάη που ένας µώλος το ενώνει µε τη στεριά, τον φάρο και τον πύργο του οπλαρχηγού της επανάστασης Τσανετάκη Γρηγοράκη στον οποίο στεγάζεται το ιστορικό Εθνολογικό μουσείο Μάνης. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για τα πανέμορφα Κύθηρα. Άφιξη στο νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, µε μοναδικές ομορφιές και τοπία που εναλλάσσονται και γεµίζουν τα µάτια µε µοναδικές εικόνες. Αρχίζουμε τη γνωριµία µας µε το νησί ξεκινώντας από τα Μυρτίδια, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ µέσα στις µυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνοµα της, βρέθηκε η θαυματουργή της εικόνα. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και περνώντας από το Λιβάδι, μεγάλο κεφαλοχώρι µε το περίφηµο πέτρινο γεφύρι κτισµένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φτάνουµε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέµορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος. Καταλήγουµε στο Καψάλι επίνειο της Χώρας. Μπάνιο-γεύµα εξ’ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το βράδυ µια βόλτα στο µικρότερο αλλά οµορφότερο χωριό του νησιού τον Αβλέµονα, µε το µικρό καστέλο, (φρούριο) που χρησίµευε για την εποπτεία της περιοχής και του λιµανιού. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Σήμερα θα συνεχίσουμε τη γνωριμία µας µε το υπόλοιπο νησί. Μυλοπόταµος. Η πλατεία του Μυλοπόταµου µε το καμάρι, τον μικρό καταρράκτη της Φόνισσας και την νεράιδα, το Λαγκάδι µε τους νερόµυλους, αποδεικνύουν πόσο απλόχερη στάθηκε η φύση στις οµορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταµό (το μεγαλύτερο χωριό του νησιού) που ονομάστηκε “Της κυράς το χωριό” όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας µε το έντονο βλέµµα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυμα. Θα απολαύσουμε το µπάνιο µας στην Αγία Πελαγία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ µπορούµε να διασκεδάσουµε προαιρετικά µε τις ευκαιρίες που µας δίνει το νησί. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Τελευταίες ξεχωριστές εικόνες θα γεμίσουν τα µάτια µας µέχρι την ώρα που θα επιβιβαστούµε στο πλοίο για Νεάπολη. Μας περιμένει η μοναδική Ελαφόνησος. Μαγευτική θάλασσα που δεν µπορεί να µην απολαύσουμε το µπάνιο µας και το απόγευµα να συνεχίσουµε το δρόµο µας για την Τρίπολη. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Ημέρα επιστροφής και ξεκινάμε για περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίζουμε και µε διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων, θα επιστρέψουμε στην πόλη µας. Η εκδρομή µας θα έχει τελειώσει άλλα εμείς πάντα θα αναζητούμε τα Κύθηρα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται
Τις μεταφορές με πούλμαν
Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Συνοδό
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
Πρωινό
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
Τα εισιτήρια ΝεάποληΚύθηρα– Νεάπολη, Νεάπολη - Ελαφόνησο- Νεάπολη
Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΗΜΕΡΕΣΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗΠΑΙΔΙ 02-12ΕΤΩΝΕΠΙΒ/ΝΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
16/07Hotel VENADROS 3*, Αγία Πελαγία - Κύθηρα ALEX 2*, Τρίπολη6Πρωινό369€259€120€
30/07 & 01/09Hotel ANATOLI / PANTONIA 3*, Αγία Πελαγία - Κύθηρα ALEX 2*, Τρίπολη6Πρωινό389€269€135€
31/08Hotel VENADROS 3*, Αγία Πελαγία - Κύθηρα ALEX 2*, Τρίπολη6Πρωινό389€269€120€

Μετάβαση στο περιεχόμενο