Search

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από

319

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – 5 ΗΜΕΡΕΣ

Γνωρίστε την Υπέροχη Κεφαλονιά

Αναχώρηση στις 15,22,28/07, 04,08,16,26/08 & 01,08/09

Τιμή συμμετοχής από 319€

Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΣΤΑΚΟΣ – ΣΑΜΗ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ (450 χλµ.)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Δια µέσου, Εγνατίας-Ιόνιας οδού άφιξη στο λιμάνι του Αστακού και επιβίβαση στο φέρρυ µπόουτ για να καταλήξουμε στην Σάμη, τη μεγαλύτερη κωμόπολη της Ανατολικής Κεφαλονιάς. Κατευθυνόμαστε προς την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, το Αργοστόλι όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση και το βράδυ πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

Η σημερινή µας µέρα θα µας γνωρίσει σχεδόν ολόκληρο το νησί. Κάνοντας µια πανέµορφη διαδρομή µέσα από τον ΄Αινο το βουνό µε την πλούσια µαύρη Πεύκη φτάνουµε στο µοναστήρι του Αγίου Γερασίµου, προστάτη του νησιού, το λείψανο του οποίου φυλάσσεται στο µοναστήρι σε ασηµένια λάρνακα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε το σπήλαιο Δρογγαράτης, ένα ζωντανό σπήλαιο, καθώς συνεχίζεται η δηµιουργία του. Η αίθουσα στολισµένη µε σταλακτίτες και σταλαγµίτες έχει θαυµάσια ακουστική και είναι διαµορφωµένη µε ειδική εξέδρα για συναυλίες. Τα αξιοθέατα όµως του νησιού συνεχίζονται. Επόµενος σταθµός µας το βαραθρώδες λιµνοσπήλαιο της Μελισσάνης, από τα πιο εντυπωσιακά της Ελλάδας – ζωντανή διαφήµιση της Κεφαλλονιάς. Συνεχίζοντας την ηµέρα µας φθάνουμε στην βοτσαλωτή παραλία της Αγίας Παρασκευής, για μπάνιο και γεύμα εξ΄ ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση. Περνάμε από τις Καταβόθρες (ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο) και τον Φάρο των Αγίων Θεοδώρων. Διασχίζουμε την τουριστική περιοχή της Λάσσης και την περιοχή της Λειβαθούς, περνάμε από τα πανέμορφα χωριά Σβωρονάτα, Κουρκουμελάτα, Καλλιγάτα, Ντομάτα, Μεταξάτα και καταλήγουμε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιάς, στα Περατάτα. Εκεί θα προσκυνήσουμε το πέλμα του Αποστόλου Ανδρέα και θα επισκεφτούμε το Εκκλησιαστικό Μουσείο, και αφού πρώτα περάσουμε πάνω από το ξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας, καταλήγουμε στο χωριό Μαρκόπουλο. Εκεί θα επισκεφθούμε την Παναγία Φιδούσα, από τους πιο διάσημους ναούς του νησιού. Από τις 6 έως τις 16 Αυγούστου εμφανίζονται μικρά φιδάκια όπου σύμφωνα με το θρύλο είναι οι καλόγριες της Μονής που μεταμορφώθηκαν σε φιδάκια για να προστατευτούν από τους πειρατές. Τελευταίος προορισμός μας μια από τις ομορφότερες οργανωμένες παραλίες, η παραλία Πλατύς – Μακρύς γιαλός. Χρόνος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προτείνουμε προαιρετικά μια βόλτα με το καράβι στο Ληξούρι. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Αναχώρηση για Σάμη όπου μαζί με το πούλμαν θα επιβιβαστούμε στο F/B για την Ιθάκη. Θα γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της, το πανέμορφο Βαθύ, το χωριό Σταυρός με την μοναδική προτομή του Οδυσσέα στο νησί, το Κιόνι και τις Φρίκες (γεύμα και μπάνιο). Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού. Αφού κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες από ψηλά, της όμορφης παραλίας του Μύρτου και του γραφικού χωριού Άσσος, θα καταλήξουμε στο γνωστό Φισκάρδο, το γραφικό χωριό και λιμάνι όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα. Αναχώρηση για την Βασιλική Λευκάδος. Άφιξη στο νησί της Λευκάδας και χρόνος ελεύθερος για καφέ. Συνεχίζουμε και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται
Τις μεταφορές µε πούλμαν
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Τα εισιτήρια του πλοίου Αστακός - Σάμη και Φισκάρδο – Βασιλική
Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Έμπειρο συνοδό
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
Πρωινό
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΗΜΕΡΕΣΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
15,22/07, 26/08 & 01,08/09Hotel MIRAMARE 2*, Αργοστόλι5Πρωινό319€160€219€
15,22/07, 26/08 & 01,08/09Hotel MIRAMARE 2*, Αργοστόλι5Πρωινό349€190€239€Δωμάτια με θέα θάλασσα
28/07, 04,08,16/08Hotel MIRAMARE 2*, Αργοστόλι5Πρωινό349€200€239€
28/07, 04,08,16/08Hotel MIRAMARE 2*, Αργοστόλι5Πρωινό399€230€279€Δωμάτια με θέα θάλασσα

Μετάβαση στο περιεχόμενο