Home Phone ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΑΣΧΑ

215

215

Online Κράτηση

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΑΣΧΑ

τιμή από

215

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΑΣΧΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΑΣΧΑ

Κόνιτσα – Τσεπέλεβο – Ζαγοροχώρια – Φαράγγι Βίκου – Γιάννενα

Αναχώρηση στις 14/04

Τιμή Συμμετοχής 215€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

Διαμονή σε 3* ή 4* Ξενοδοχεία
Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Πρώτη στάση στο Πέραμα, όπου θα επισκεφτούμε το φημισμένο του σπήλαιο και συνεχίζουμε για το Μπιζάνι, όπου βρίσκεται το μοναδικό μουσείο του Βρέλλη, με τα κέρινα ομοιώματα. Άφιξη στα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, περιήγηση της πόλης, όπου θα επισκεφτούμε, προαιρετικά, με καραβάκι, το νησάκι της Κυρά-Φροσύνης, στη λίμνη Παμβώτιδα. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό έκτασης 350 στρεμμάτων, χτισμένο με πέτρα, με γραφικά δρομάκια, μαγαζάκια με δείγματα λαϊκής τέχνης και καφενεία με παραδοσιακά Γιαννιώτικα γλυκά. Θα επισκεφτούμε τη Μονή Αγίου Παντελεήμονος, στα κελιά του οποίου σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά, όταν αυτός προσπάθησε να διασωθεί από την πολιορκία του Χουρσίτ Πασά. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για τα γνωστά Ζαγοροχώρια. Πρώτη μας στάση στο Μονοδένδρι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, που είναι χτισμένο στη χαράδρα του Βίκου. Συνεχίζουμε για το Τσεπέλοβο.Χτισμένο σε υψόμετρο που ξεπερνά τα 1.000 μέτρα και το μεγαλύτερο από τα 44 χωριά του Ζαγορίου, βρίσκεται στο κέντρο του εθνικού πάρκου της βόρειας Πίνδου.Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των πετρόχτιστων αρχοντικών του σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του βουνίσιου τοπίου του το κάνουν ένα κόσμημα για τα Ζαγοροχώρια. Επιστροφή στα Γιάννενα. Ξεκούραση και το βράδυ παρακολούθηση της Λειτουργίας της Ανάστασης και αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Μέτσοβο, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα. Χτισμένο αμφιθεατρικά στις κατάφυτες πλαγιές της Πίνδου, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων,το εντυπωσιακό αυτό χωριό είναι από μόνο του σπουδαίος-και όχι μόνο- προορισμός. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στα Γιάννενα, Πασχαλινό γεύμα και στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος στη πόλη.

Πρωινό και αναχώρηση για το Καλπάκι, όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό Μουσείο. Συνεχίζουμε για την Κόνιτσα με το φημισμένο γεφύρι της. Χρόνος για να γνωρίσουμε την ιστορική πόλη. Αναχώρηση για τη Μονή Μολυβδοσκέπαστης και το ομώνυμο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία. Το όνομα της μονής προέρχεται από της μολύβδινες πλάκες που αντί για κεραμίδια ή πέτρινες πλάκες σκέπαζαν παλιά το καθολικό της. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στην πόλη μας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τις μεταφορές µε πούλμαν
Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
Πρωινό
Συνοδό
Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό
Φόρος Διαμονής

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΗΜΕΡΕΣΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗ (Early Booking)TIMHΠΑΙΔΙΑ 02-12ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
14/04PALLADION 3*4Πρωινο215€235€149€70€Εορταστικά +55€

Μετάβαση στο περιεχόμενο