Search

ΑΜΑΛΦΙ-ΝΑΠΟΛΗ –ΠΟΜΠΗΙΑ-ΚΑΠΡΙ- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΛΕΤΣΕ

τιμή από

840

ΑΜΑΛΦΙ-ΝΑΠΟΛΗ –ΠΟΜΠΗΙΑ-ΚΑΠΡΙ- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΛΕΤΣΕ

ΑΜΑΛΦΙ-ΝΑΠΟΛΗ –ΠΟΜΠΗΙΑ-ΚΑΠΡΙ- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΛΕΤΣΕ

ΑΜΑΛΦΙ-ΝΑΠΟΛΗ –ΠΟΜΠΗΙΑ-ΚΑΠΡΙ- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΛΕΤΣΕ

Πομπηία , Νάπολη , Σορέντο , Κάπρι , Αμάλφι , Ποζιτάνο , Ποσειδωνία, Ματέρα , Τάραντας , Λέτσε , Αλμπερομπέλλο

Αναχώρηση στις 03/05

Τιμή Συμμετοχής  840€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή

Διαμονή σε 4* Ξενοδοχεία

Γνωρίστε την γοητευτική Νάπολη, την μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Ιταλίας,  την Νεκρόπολη της Πομπηίας, το κοσμοπολίτικο Σαλέρνο στις ακτές της Τυρρηνικής θάλασσας και  την πανέμορφη Σικελία, με τις ονομαστές πόλεις, τους αρχαίους ναούς, τα θέατρα και το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης!
Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
Email*
Σχόλια
Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω email και sms

Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας . Άφιξη, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι.

Άφιξη στο Μπάρι και πρώτος μας σταθμός η νεκρόπολη της Πομπηίας όπου θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε το τείχος , το Φόρουμ , την Πόρτα Μαρίνα, την αρχαία αγορά και τον ναό του Απόλλωνα . Στην συνέχεια αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό , την Νάπολη . Άφιξη ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τη Νάπολη. Θα δούμε το δημαρχείο της πόλης, το Καστέλα Νουόβο, το Παλάτσο Ρεάλε, Ισπανικό ανάκτορο, την Γκαλερία Ουμπέρτο, την Βασιλική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου Ντι Πάολα και το Θέατρο Σαν Κάρλο. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη Νάπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας -Διανυκτέρευση .

Πρωινό και πρώτη στάση στο περίφημο Σορέντο με τους πανέμορφους κήπους . Στην συνέχεια αναχώρηση με το πλοίο για το πανέμορφο Κάπρι. Εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε εκτός των άλλων την γραφική πλατεία Piazzeta και να περιπλανηθούμε στο γραφικό νησί. Επιστροφή το απόγευμα στην Νάπολη.

Πρωινό και αναχώρηση από το πανέμορφο Σαλέρνο με καραβάκι για το Ποζιτάνο. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια και επόμενος μας σταθμός το Αμάλφι . Εκεί θα θαυμάσουμε το καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα ,μοναδικό συνδυασμό Βυζαντινού, Αραβικού αλλά και γοτθικού ρυθμού και θα περπατήσουμε στον γραφικό πεζόδρομο. Επιστροφή στην συνέχεια στην Νάπολη.

Πρωινό και αναχώρηση για την αρχαία Ποσειδωνία που από τα ερείπια και τους επιβλητικούς ναούς παρουσιάζεται η ένδοξη ιστορία της Μεγάλης Ελλάδας. Η basilica είναι το αρχαιότερο οικοδόμημα του δυτικού πολιτισμού . Ο ναός είναι αφιερωμένος στην Ήρα και χρονολογείται από τον 6 ο αιώνα και είναι από τους ποιο καλοδιατηρημένους στην Ευρώπη ενώ ο διπλανός ναός του Ποσειδώνα θεωρείται από τους μεγαλύτερους και ομορφότερους. Επόμενος μας σταθμός η Ματέρα μια πόλη-μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNSECO και είναι κτισμένη πάνω σε ένα απόκρημνο βράχο. Στην συνέχεια θα γνωρίσουμε τον Τάραντα με το έντονο Ελληνικό στοιχεία και την γραφική παραλία και το ιστορικό κέντρο. Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα το Λέτσε γνωστό και ως «Φλωρεντία του Νότου » Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση.

Πρωινό και περιήγηση στην όμορφη πόλη . Θα γνωρίσουμε το εξαιρετικά διατηρημένο Ρωμαικό θέατρο , τον καθεδρικό ναό , την Πιάτσα σαν Ορόντζο , και τα πανέμορφα κτίρια νεοκλασικού ρυθμού. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Ότραντο όπου θα μας δοθεί η δυνατότητα να θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Πέτρου , τον καθεδρικό ναό των Μαρτύρων και το κάστρο. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Στερνατία και την Καλημέτρα , δύο χαρακτηριστικά Ελληνόφωνα χωριά . Τελευταίος μας σταθμός το περίφημο Αλμπερομπέλλο , το χωρίο με τους θρύλους και τις παραδόσεις γνωστό για τους Τρούλους σε κάθε σπίτι. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Μπάρι. Επιβίβαση στο πλοίο , τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ηγουμενίτσα.

‘Αφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και με ενδιάμεσες στάσεις αναχωρούμε για την πόλη μας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε καμπίνες ΑΒ4/τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες για την διαδρομή Ελλάδα–Ιταλία (μετ’ επιστροφής)
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
Διατροφή
Μετακινήσεις–μεταφορές με πολυτελή πούλμαν
Ξεναγήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια Αστικής/Επαγγελματικής Ευθύνης
Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους και όπου αλλού απαιτείται, εκδρομές, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Βαπορέττα ή μετακινήσεις με τοπικά καράβια
Τοπικοί Δημοτικοί Φόροι Ξενοδοχείων & Check Points
Αχθοφορικά & Φιλοδωρήματα
Ταξιδιωτική Ασφάλιση 20 € ανά άτομο
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών
Για τα καραβάκια Σορέντο-Κάπρι-Σορέντο 50€ ανα άτομο μετ' επιστροφής. Για τα καραβάκια Σαρλένο-Ποζιτάνο-Αμάλφι-Σαλέρνο 35€ ανα άτομο μετ' επιστροφής

Τιμες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙΜΗΠΑΙΔΙ 05-12ΕΤΩΝΕΠΙΒ.ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
03/054* Ημιδιατροφή840€710€225€Check points & δημοτικοί φόροι 60 €

Μετάβαση στο περιεχόμενο