προσφορα εβδομαδας
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 12:49

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 10ημέρες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

 

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 10ημέρες

 

brussels-amsterdam

 

1η ημέρα:  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ/ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Αναχώρηση το πρωί και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στο δρόμο φτάνουμε στην Πάτρα/Ηγουμενίτσα, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ιταλία. Διανυκτέρευση εν πλω

2η ημέρα:  ΑΝΚΟΝΑ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ (675 χλμ)
Άφιξη στην Ανκόνα. Περνώντας έξω από το Μιλάνο και την πανέμορφη λίμνη του Κόμο φτάνουμε σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης, την Λουκέρνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για περίπατο στους δρόμους της πόλης.

3η ημέρα:  ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (664 χλμ)
Πρώτη μας στάση η πανέμορφη πόλη του Στρασβούργου, έδρα του συμβουλίου της Ευρώπης. Σύντομη περιήγηση στην γραφική πόλη όπου δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός της Notre Dame με ύψος 142 μ., αλλά & το εντυπωσιακό Αστρονομικό ρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να περπατήσουμε στα πολυάριθμα γεφύρια πάνω από τα κανάλια του ποταμού Ιλ, τη γνωστή κουκλίστικη Μικρή Γαλλία με τα ξύλινα σπιτάκια. Αναχωρούμε για την επόμενη μας στάση, στο μεγάλο Δουκάτο – το Λουξεμβούργο – όπου θα δούμε τον εκπληκτικό ναό της Παναγίας τα μεσαιωνικά τείχη με τις τάφρους, την γέφυρα Πασερέλ και την θαυμάσια Προμενάντ ντε λα Κορνίς. Τελικός μας προορισμός, η έδρα της ενωμένης Ευρώπης, οι Βρυξέλλες. Μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα:  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (Βατερλό) (22 χλμ Χ2)
Κατά την ιστορική πόλη μας στην ιστορική πόλη θα δούμε το δικαστικό μέγαρο, το παλάτι, την πλατεία Σαμπλόν με τα 48 αγάλματα, την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ με τα εκθαμβωτικά βιτρό, την Γκραντ Πλάς με τα χρυσοστόλιστα κτίρια, το δημαρχείο, το Μάνεκεν Πις και το Ατόμιουμ. Συνεχίζουμε με το συγκρότημα των κτιρίων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και την Αψίδα του Θριάμβου. Επόμενος μας σταθμός, το Βατερλό όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το μνημείο της ιστορικής μάχης του Ναπολέοντα με τις ενωμένες δυνάμεις Άγγλων και Πρώσων. Επιστροφή στις Βρυξέλλες και χρόνος ελεύθερος.

5η ημέρα:  ΡΥΞΕΛΛΕΣ (Γάνδη – Μπριζ) (207 χλμ)
Σήμερα θα γνωρίσουμε την Φλάνδρα. Πρώτος σταθμός μας η Γάνδη με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της, τα σπίτια των συντεχνιών του Μεσαίωνα. Στον καθεδρικό ναό του Αγίου Βάνο θα δούμε έργα του Jan Van Eyck και του Rubens. Από την πιο εντυπωσιακή γέφυρα της πόλης – του Αγίου Μιχαήλ – θα απολαύσουμε μια όμορφη θέα με τους φημισμένους πύργους του Αγίου Νικολάου, του Μπέλφι και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βάνο. Κατόπιν θα μεταβούμε στο κάστρο Gravesteen με το πιο πλούσιο μουσείο της Ιεράς Εξέτασης. Συνεχίζουμε για την «Βενετία του Βορρά», την Μπριζ με τα όμορφα γαλήνια κανάλια της. Θα δούμε την λίμνη της Αγάπης, το μοναστήρι, την ακαδημία καλών τεχνών, τα μεσαιωνικά τείχη με τους πυργίσκους, το παλάτι, το Δημαρχείο, την βασιλική του Ιερού Τάματος, την εκκλησία της Our Lady και το άγαλμα της Παναγίας – έργο του Μικελάντζελο. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στις Βρυξέλλες.

6η ημέρα:  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ – ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (231 χλμ)
Πρώτος μας σταθμός το περίφημο λιμάνι του Ρότερνταμ, το πρώτο λιμάνι της Ευρώπης πάνω στον Ρήνο. Θα θαυμάσουμε τον πύργο της Euromast με το γυάλινο ασανσέρ, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο του Έρασμου, το Ναυτικό Μουσείο. Συνεχίζουμε για την Χάγη – την πρωτεύουσα των λουλουδιών – όπου θα δούμε τα θερινά ανάκτορα των βασιλέων, το Διεθνές Δικαστήριο, το ιστορικό σπίτι των ιπποτών που έζησε ο φιλόσοφος Σπινόζα και το Μαντούρονταμ – την μαγευτική μικρογραφία της χώρας. Τελικός μας προορισμός το Άμστερνταμ. Άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής και πρώτη γνωριμία με την πόλη .

7η ημέρα:  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Το Άμστερνταμ είναι μια ολοζώντανη πόλη, χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στο νερό, με κτίρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής – γραφικούς πλακόστρωτους δρόμους και φυσικά αναρίθμητα κανάλια. Ποικίλα και πολλά τα αξιοθέατα, όπως το σπίτι μουσείο του Ρέμπραντ, η πλατεία Νταμ με τα βασιλικά ανάκτορα και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, το σπίτι της Άννας Φράνκ, ο καθεδρικός ναός, το μουσείο Van Gogh και το εργοστάσιο επεξεργασίας διαμαντιών. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα

8η ημέρα:  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΟΝΑΧΟ (826 χλμ)
Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας , το πανέμορφο Μόναχο, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Βαυαρική πρωτεύουσα. 

9η ημέρα:  ΜΟΝΑΧΟ – ΑΝΚΟΝΑ (775 χλμ)
Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Ανκόνα, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Διανυκτέρευση εν πλω

10η ημέρα: ΠΑΤΡΑ/ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Άφιξη και άμεση αναχώρηση  για  την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

 

gent

 

Τιμές και Χρεώσεις

Ενήλικες

899 €

Παιδί 2-12 ετών

789 €

Επιβάρυνση Μονόκλινου

240 €

Διαμονή

Σε ξενοδοχεία 4*

Διατροφή

Ημιδιατροφή

Παρατηρήσεις

Check point και δημοτικοί φόροι 79 €

Αναχωρήσεις

26/07 & 02,09/08/2019

 

Περιλαμβάνονται στις τιμές

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Πάτρα/Ηγουμενίτσα - Ανκόνα – Ηγουμενίτσα/Πάτρα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4)
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

Δεν περιλαμβάνονται στις τιμές

  • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους
  • Check Points & Δημοτικοί φόροι
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Διαβάστηκε 2272 φορές
top

 istock-615101030

 

 

SlideBar